free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Παράδεισο»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Παράδεισο Αμαρουσίου έδωσε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Με την απαιτούμενη προσοχή και σεβασμό προς τον αντίπαλο, ολοκλήρωσε ο Γκυζιακός την προετοιμασία του ενόψει του καθοριστικού εντός έδρας παιχνιδιού με τον Παράδεισο Αμαρουσίου

 Άπαντες στο στρατόπεδο των «πορτοκαλί» έχουν σιυναισθανθεί το ύψος των δυσκολιών που καλούντια να αντιπαρέλθουν, ωστόσο, φέρονται διατεθειμένοι να τα δώοσυν όλα, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr»:

«Πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδ,α όπως είναι ο Παράδεισος Αμαρουσίου. Μία ομάδα πολύ δυνατή και φιλ΄δοξη, γεγονός, που μας ωθεί να αντιμετωπίζσουμε την αναμέτρηση με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή. Οφείλουμε να φανούμε αρκετά συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας, ώστε με την βοήθεια του κόσμου μας να αυξήσουμε τις πιθανότητες νίκης» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου παράγοντα του Γκυζιακού, για να προσθέσει:

«Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να πετύχουμε το συντομότερο δυνατόν τον στόχο της άνετης  παραμονής και θα επιδιώξουμε από την πλευρά μας να τον πετύχουμε όσο συντομότερα γίνεται»

Στα θετικά για τον τεχνικό Νίκο Γεωργακάκο συγκαταλέγεται η επιστορφή των Λάμπρου Κοντίδη από τραυματισμό κι Άρη Σαλτογιάννη από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Στον αντίπαλο, εξαιρετικά αμφίβολη κρίνετια η συμεμτοχή του Γιώργου Μπουρλέση, που αντιμετωπίζει τράβηγμα στον προσαγωγό.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Στούλης: «Θα κτυπήσουμε στα ίσια τον Άγιο Δημήτριο»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιβλητικό το Καματερό!

Ρένος Γιαμπουράς

Καββαδίας: «Χρέος μας να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος