free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη…»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες απέδωσε ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου τα αίτια της ήττας από την Ιεράπολη.

 

 

 

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επαναλήφθηκε για τον Άγιο Δημήτριο στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Ιεράπολη.

Παρά το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» είχαν την απόλυτη υπεροχή και έχασαν πληθώρα ευκαιριών, μεταξύ των οποίων κι ένα πέναλτι, εντούτοις δεν κατάφεραν να πάρουν απολύτως τίποτε από την αναμέτρηση, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ένα αποτέλεσμα, που υπχορεώσε την «Μπάρτσα» να υποχωρήσει βαθμολογικά στον ιδιαίτερα ανταγωνσιιτκό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός Αντώνης Καπρούζας στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας που σημάδεψε την ομάδα του για ένα ακόμη φετινό της παιχνίδι, επισημαίνοντας την ανάγκη για άμεση βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα, όσο είναι καιρός:

« Είχαμε την ξεκάθαρη υπεροχή για ακόμη ένα φετινό παιχνίδι, χωρίς ωστόσο, να πάρουμε αυτό, που μας αναλογεί βάσει της εμφάνισής μας και της προσπαθειας που κάνουμε στον αγωνισιτκό χώρο.

Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη, ωστόσο στο ποδόσφαιρο μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Και μία σειρά από ατυχίες δεν μας έχουν επιτρέψει να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις.

Απέναντι στην Ιεράπολη δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα ευκαιριών να πάρουμε την νίκη,με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι κι αντί γι’ αυτό χάσαμε κιόλας. Αυτό, που θα πρέπει άμεσα να βελτιώσουμε, είναι την έλλειψη αποτελεσματικότητας, για την οποία δουλεύουμε συνεχώς στις προπονήσεις. Ψάχνουμε μία μεγάλη νίκη, που θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα και θα μας απελευθερώσει, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Από την Ιεράπολη δεν έχουμε το παραμικρό παράπονο για τη φιλοξενία». 

Αμφίβολος ο Ρούσσος

 

Η αναμέτρηση με την Ιεράπολη επεφύλασσε και … παράπλευρες απώλειες για τον Άγιο Δημήτριο, αφού ο Αλέξης Ρούσσος χτύπησε στον έσω πλάγιο και υποβάλλεται σε αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει την καθοριστική αναμέτρηης με τον Άρη Χολαργού. 

Με μικροπρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Χρήστος Κωνσαταντόπουλος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση, αλλα΄η περίπτωσή του δεν εγκυμονεί ανησυχία.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Απολαμβάνουμε τους καρπούς δουλειάς τριών ετών»

Κιούρκος: «Δείξαμε χαρακτήρα!»

Στούλης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος