free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τα Πετράλωνα 3-1 εκτός τον ΑΟ Περιστερίου

Μέτρησε η εμπειρία για την ομάδα των Πετραλώνων καθότι το συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ Περιστερίου με 1-3.

Μόλις στο 5′ ο Κατσιούλης έγινε το 0-1, με τον Κρεμμύδα στο 16′ να ισοφαρίζει σε 1-1.

 

Στο 59′ τα Πετράλωνα πήραν και πάλι προβάδισμα, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Αχιλλέα Κατσιούλη, με τον Κουντού λίγο αργότερα να κάνει το 1-3.

 

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 77′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Κρεμμύδα δύο λεπτά νωρίτερα να έχει δοκάρι. Στο 82′ ήταν η σειρά του Μιχαηλίδη για Πετράλωνα να σημαδέψει το δοκάρι με το τελικό 2-3 να μένει μέχρι τέλους.

 

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς για τα Πετράλωνα, που βρίσκονται στην 1η θέση με 20 βαθμούς έχοντας ματς περισσότερο από Σούρμενα και Αρη Πετρούπολης, ενώ το Περιστέρι φιγουράρει στην 11η θέση με 11 βαθμούς.

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Ταμπραντζης) Σκυριώτης, Κορδάς, Μπούζας (74′ Λιαγκόζης), Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Τασιούδης (64′ Παληγεωργος), Λέτσι (64′ Γεωργακόπουλος), Πλέστης, Κρεμμύδας, Χέλμης, Λειβαδάς.

 

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος) Δωριάδης, Βέλλης (67′ Κυριακάκης), Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Χρόνης, Κούντου, Καρούμπαλης (87′ Βαρδακώστας), Αποστόλου (55′ Σαλαπάτας), Καριατλής, Μινάι, Κατσούλης (61′ Ντέντια).

Related posts

Γιώργος Καρκοβίρης, Θόδωρος Κυριακού, Γιώργος Μίσσας στην επιτροπή ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού

admin

Ήφαιστος Περιστερίου-Νέα Ιωνία 2-1

Abola Team 3

Ανακοίνωσε Καντζά ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Abola Team 2