free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Ήμασταν κυρίαρχοι στο δεύτερο μέρος»

 

 

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

Τις εξαιρετικές του εμφναίσεις στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας συνέχισε ακάθεκτο το Παλαιό Φάληρο φέρνοντας λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τον δυνατό Ολυμπιακό Λιοσίων 

Απέναντι στην αρκετά φιλόδοξη ομάδα του Λενίδα Σμυρνή, το νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προαστίων φανέρωσε πολλές αγωνιστικές αρετές και δικαιολόγησε απόλυτα την μέχρι τώρα αξιομνημόνευτη πορία που έχει διαγράψει

Ο τεχνικός Γιάννης Γαζής στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο::

«Η άποψη μου είναι ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Στο πρώτο μέος το παιχνίδ ήταν μοιρασμένο, ωστόσο στο δεύτεορ ημίχρονο κυριαρχήσαμε και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να βγει από την περιοχή του . Γενικότερα η εμφάνισή μα ςήταν άκρως ενθαρρυντική για την κρίσιμη συνέχεια»

 

Θλάση ο Ρόκα

 

Η ατυχία έστησε καρτέρι στον Μάρκο Ρόκα. Ο 32χρονος επιθειτκός εγκατέλειψε στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Λιοσίων με πόνους στο πόδι από μαρκάρισμα αντιπαλου και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θλάση. Γεογνός το οποίο αυτόματα σημείανι ότι ενδέχετια να απουσιάσει για διάστημα ενός μήνα από την ενεργό δράση.

 

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη

abola10

Ανέλαβε ο Κουσάνας τον ΠΑΟ Ρουφ

Kώστας Παλαιολόγος