free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Οφείλουμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι»

Αυξημένη συγκέντρωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας συνιστά στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής των πρωτοπόρων Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Στον δρόμο των επιτυψχιών επανήλθαν δριμύτεροι οι Τράχωνες με την πολύ σημαντική τους νίκη επί του αξιόμαχου Μικρασιατικού με 2-1, με άμεση συνέπεια να επιστρέψουν στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Οι παίκτες του Γιάννη Κουσάνα φάνηκαν πολύ συγκεντρωμένοι και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να τους απειλήσει σοβαρά φτ΄λανοντα ςπολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι μαρτυράει το τλεικό σκορ στην κατάκτηης των τριών πόντων.

Ο τεχνικός ΓιάννηςΚουσάνας έσπευσε να σταθεί στο γεογνός ότι οι παίκτες του από ένα σημείο κι έπειτα δεν έπεσαν θύματα του εκνευρισμού των αντιπάλων τους, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες

«Επανήλθαμε στον δρόμο των επιτυχιών, γεγονός το οποίο μας έδωσε τη δυνατότητα να φτάσουμε ξανά στη κορυφή Το στοιχείο που με προβληματίζει, όμως είανι ότι δεν είχαμε το εύκολο γκολ, με άμεση συνέπεια να μην καθαρίσουμε από νωρίς το παιχνίδι. Ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, οφείλουμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι καινα τελειώνουμε τα ματς, διότι ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον θα μας στοιχίσουν πολύτιμους βαθμούς» προειδοποίησε ο έμπειρος τεχνικός των Τραχώνων, για να προσθέσει:

«Το στποιχείο που οφείλουμε να κρατήσουμε, πέραν από τους τρεις βαθμούς, είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειριστήκαμε τη ψυχραιμία μας στα νεύρα των αντιπάλων μας., Ακόμη κι όταν ο Μικρασιατικός έμεινε με εννέα, φανήκαμε να διατηρούμε πλήρως την ψυχραιμία μας με άμεση συνέπεια να μην δεχθούμς κάποια αποβολή, που ενδεχομένως θα άλλαζε τους συσχετισμούς. Συνεχίζουμε τη δουλειά και προχωράμε».

 

 

Related posts

Φάρος: «Ό,τι κάνουμε είναι ομαδική δουλειά, εγώ απλά φαίνομαι»

Γιώργος Ανανίδας

Σμυρνής: «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί »

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Α’ Αθηνών

Abola Team