free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι!»

Ως μία ποδοσφαιρική  γιορτή αντιμετωπίζει ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Άγιαξ Ταύρου.

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης σε πολύ υψηλά επίπεδα, από τις τελευταίες τους επιτυχίες, που τους έφεραν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, τα Βριλήσσια φιλοξενούν τον Άγιαξ Ταύρου.

Απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πινακα, το συγκρότημα των βορείων προαστίων θέλει να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό, ώστε να δικαιολογήσει την μέχρι τώρα αξιομνημόνευτη πορεία που έχει διαγράψει. 

Οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη είναι άκρως χαρακτηριστικές: 

«Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα με την απαραίτητη σκέψη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε την κατά κόρον ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου και το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Από την πλευρά μας πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό χωρίς κανένα απολύτως άγχος, Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να συμβάλλουμε στην δημιουργία ενός όμορφου ποδοσφαιρικού θεάματος. Ξεκινάει για μία μία τριάδα πολύ δύσκολων αγώνω με τις ομάδες που προπορεύονται, ωστόσο εκτιμώ ότι αυτό το στοιχείο μας δίνει ένα πρόσθετο κίνητρο, ώστε να αποδείξουμε τί μπορούμε να κάνουμε, αλλά παράλληλα και να διαπιστώσουμε μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι αντοχές και οι δυνατότητές μας»

Related posts

Τον αμυντικό Ψάλλα απέκτησε ο Απόλλων Χαλανδρίου

Abola Team 3

Εντυπωσιακός στο β’ μέρος ο Ιάσονας 3-1 τον Αττικό

Abola Team 3

Βενάκης: «Ένας ακόμη τελικός!»

Kώστας Παλαιολόγος