free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Να επιβεβαιώσουμε το καλό μας πρόσωπο»

Η διατήρηση της καλής αγωνισιτκής εικόνας αποτελεί το ζητούμενο για τον προπονητή της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλη Λύγκο.

 

 

 

Την σταθερά ανοδική πορεία των τελευταίων  αγωνιστικών θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει η ΑΕ Μεταμόρφωσης απέναντι στην Άμιλλα Περιστερίου.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Ιάσωνα (1-0) και ΑΟΝΑ (1-2) θέλει όσο τίποτε άλλο να … τριτώσει τις επιτυχίες, ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση και παράλληλα να αποδείξει εντός αγωνισιτκού χώρου την διαρκή του άνοδο.

Οι δηλώσεις του τεχνικού Βαγγέλη Λύγκου είναι άκρως ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί λίγες ώρες πριν την καθορισιτκή αναμέτρηση:

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και αυτό το στοιχείο μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Όλη την εβδομάδα, που προηγήθηκε, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για έα πραγματικό ντέρμπι κόντρα σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Άμιλλα Περιστερίου.

Θέλουμε αυτή την θετική ενέργεια, που υπάρχει στην ομάδα μας να την δείξουμε κι εντός του αγωνιστικού χώρου και να επιβεβαιώσουμε το καλό μας πρόσωπο. Ο αγωνιστικός χώρος άλλωστε, είναι ο καθρέφτης».

 

 

 

Related posts

Ιωαννου: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ικανοποίηση Ντόκου για τον πόντο (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Σιδηράς: «Τελικός με τον Κεραυνό Πετρούπολης!»