free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Τα κορίτσια της UNION EUROBANK 3-0 σετ τον Κρόνο Αγ. Αναργύρων

Δύο στα δύο μετράει η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια της Λίας Μήτση στο ματς για την δεύτερη αγωνιστική του Ανεξάρτητου Εργασιακού Πρωταθλήματος ΗΝΙΟΧΟΣ που έγινε το πρωί της Κυριακής (26/11) στην αίθουσα “Κασιμάτης”, νίκησαν με σκορ 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Κρόνου Αγ. Αναργύρων.

Τα σετ 25-15, 25-20, 25-21. Στο τρίτο σετ έγινε πραγματική μάχη για την νίκη ενώ έγιναν λάθη από τους διαιτητές την Μαριλένα Ταλάρου και τον Θωμά Παπαναστασίου σε δύο περιπτώσεις στις οποίες κακώς δεν καταλογίστηκαν δύο καθαροί πόντοι υπέρ της ομάδας της UNION EUROBANK. Καθοριστικό ρόλο για την νίκη της UNION EUROBANK έπαιξαν τα δυνατά καρφιά με φοβερό άλμα της Διασάκου.

UNION EUROBANK (Κόουτς Λία Μήτση): Μπάμπουλη, Πρανδέκα, Άξη, Λυροπούλου, Κακουρή, Διασάκου, Αρκά (λίμπερο), ενώ έπαιξαν επίσης οι Φλωροπούλου, Άουρα Ντραγκίτσι-Νικολάου, Αθανασοπούλου, Σαμέρα, Παγώνη, Λυροπούλου, Μεγρέμη, Νάκου, Κουμάκη, Τερλιάνη, Νταουσιάνη, Βήττου. 

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Κόουτς Ζήσης Κουρής): Μήτσου, Γιαννακάκη, Μεχίλη, Τσίνη, Κρίτη, Ντούνη ενώ έπαιξαν επίσης οι Καρμίρη, Κονταρίνη, Μπέλια, Αποδιάκου.

Related posts

Άτυχη η UNION EUROBANK στον τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ

Abola Team 3

Τυφώνας η UNION EUROBANK 6-1 την INTRASOFT

Abola Team 3

ΑΟ Μπουμπουλίνας-UNION EUROBANK 0-0 σε φιλικό παιχνίδι (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3