free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μητρούσης: «Το θέλαμε πολύ και δικαιωθήκαμε!»

Στους τομείς, που οδήγησαν την ομάδα του στον θρίαμβο επί του Φωστήρα Ηλιούπολης, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Σουρμένων Γιάννης Μητρούσης. 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθαν δριμύτερα τα Σούρμενα, απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης κερδίζοντας με 2-0 και διέκοψαν ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Η εν γένει εμφάνιση των παικτών του, όπως και ο τρόπος που προσέγγισαν την αναμέτρηση, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή Γιάννη Μητρούση,  οποίος τους απενειμε τα εύσημα:

«Ήταν ένα παιχνίδι, όπου για εμάς είχε αποκτήσει χαρακτήρα τελικού μετά το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων, που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες μας.

Θέλαμε πολύ την νίκη  και διακιωθήκαμε. Μπήκαμεαπο τα πρώτα λεπτά πολύ δυνατά στο ματς,ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα γκολ, που μας έδωσαν την ώθηση και φτάσαμε στην νίκη, που είχαμε τόσο πολύ ανάγκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για την ψυχολογία μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια, που κατέβαλαν απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Φωστήρας Ηλιούπολης. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

 

 

 

 

Related posts

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Με επιτυχία η κοπή πίττας (φώτο)

abola10

Κιλιμτζίδης: «Έχουμε ακόμη εννιά τελικούς»

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Abola Newsroom