free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο!»

Στην υψηλή συγκέντρωση των παικτών του εστίασε ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου Θοδωρής Τρανός τους λόγους που οδήγησαν στην εκτός έδρας νίκη επί του Αθηναϊκού, που επανέφερε τους «ροσονέρι» μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

 

Τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον πρώτο συναρπαστικό όμιλο τη Α’ Κατηγορίας απολαμβάνει εκ νέου πλέον ο Ήφαιστος Περιστερίου μετά τον εκτός έδρας θρίαμβό του επί του Αθηναϊκού με 3-1, σε συνδυασμό με την «λευκή» ισοπαλία του Ολυμπιακού Λιοσίων στο ντέρμπι με τους Αγίους Αναργύρους.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών των «ροσονέρι» Θόδωρος Τρανός με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr», εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του για την προσήλωση ακι την συγκένρωση, που επέδειξαν σ’ ένα παιχνίδι υψηλων απαιτήσεων:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την πολύ σημαντική νίκη, που μας έδωσε τη δυαντότητα να ξαναβρεθούμε μόνοι μας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όσο κυρίως από την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου.

Αακολούθησαν πιστά το πλάνο, που είχαμε εκπονήσει, με άμεση συνέπεια η νίκη θα έρθει ως φυσικό επακόλουθο» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Ηφαίστου Περιστερίου, για να προσθέσει:

«Αυτό, που προέχει, είναι να μην ξανακάνουμε τα λάθη, στα οποία είχαμε υπέσει στις αναμετρήσεις με ΠΑΟ Ρουφ και Κένταυρο Βριλησσίων. Τα παθήματα να γίνουν μαθήματα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχονα παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι παιχνίδι με παιχνίδι»

Related posts

Κιούρκος: «Πήραμε τρεις βαθμούς που είχαμε ανάγκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Αντιμετωπίζουμε τον αήττητο Αθηναϊκό και αυτό τα λέει όλα»

Kώστας Παλαιολόγος