free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Διπλά υπερήφανος γι’ αυτούς τους παίκτες!»

Τα εύσημα στους παίκτες του για την απόδοσή τους κόντρα στους Αγίους Αναργύρους απένειμε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Μπορεί ο Ολυμπιακός Λιοσίων να μην κατάφερε να λυγίσει στην έδρα του το εμπόδιο των ιδιαίτερα φορμαρισμένων και φιλόδοξων Αγίων Αναργύρων μένοντας στο «στείρο» 0-0, ωστόσο, η εν γένει απόδοση της ομάδας του και η αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών του άφησαν κατενθουσιασμένο τον Λεωνίδα Σμυρνή.

Ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» έπλεξε το εγκώμιο των παικτών  του για την μαχητικότητα που επέδειξαν:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνέπεια, την πειθαρχία και το πάθος, που επέδειξαν οι παίκτες μου. Απέναντι σε μία ομάδα με υπερδιπλάσιο μπάτζετ αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ δουλεμένο σύνολο με πολλές αξιώσεις και προοπτικές.

Με εξαίρεση το πρώτο αναγνωριστικό 20λεπτο, όπου ο αντίπαλός μας είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του χωρίς ωστόσο να μας απειλήσει, θεωρώ ότι σε όλα τα υπόλοιπα λεπτά, είχαμε τον τίτλο του απόλυτου πρωταγωνιστή.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε  το γκολ, που θα μας χάριζε την νίκη. Ξέχωρα όμως από αυτό, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος πό την συνολική απόδοση, το πάθος, την αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες μου, εκ των οποίων οι μισοί προέρχονται από το εφηβικό μας τμήμα. Είμαι διπλά υπερήφανος, που έχω αυτούς τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες μου!»

Related posts

Γαζής: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα πολύ ενισχυμένη»

Χαϊδάρι-Δάφνη Παλ. Φαλήρου 1-1

Abola Team

Κουσάνας:«Πρόκληση το ματς με Αγίους Αναργύρους»