free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να βγάλουμε αθλητικό εγωϊσμό»

Στην ανάγκη η ομάδα του να βγάλει αντίδραση και ποδοσφαιρικό εγωϊσμό, ενόψιε της κρίσιμης συνέχειας, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

Το σερί των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων διεύρυναν οι Τράχωνες με τη εντός έδρας ήττα, που γνώρισαν από την πολύ δυνατή Αγία Παρασκευή με 3-0

Ένα αποτέλσμα, το οποίο μαρτυράει την άσχημη αγωνιστική εικόνα, που αναδεικνύει η ομάδα τον τελευταίο ένα μήνα. Με τον τεχνικό ηγέτη Γιάννη Κουσάνα να σπεύδει με δηλώσεις που παραχώρησε, να δώσει το ένασυμα για ανασύνταξη δυνάμεων, αλλά το κυριότερο να ξαναβρεθεί στους παίκτες του ο αθλητικός εγωϊσμός, που απουσιάζει από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του:

«Για ακόμη ένα παιχνίδι στο τελευταίο διάστημα δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των απαιτήσεων, με άμεση συνέπεια να μην μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να ηττηθούμε από την Αγία Παρασκευή.

Αυτό που πρέχει πλέν, είναι να επιστρέψουμε άμεσα στις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες, ώστε να δικαιολογήσουμε κατά κάποιο τρόπο την θέση, που ήδη καταλαμβάνουμε και να βγάλουμε αθλητικό εγωϊσμό 

Με άλλα λόγια θα πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση του πρωταθλητισμού και να ανακαλύψουμε κίνητρο, ώστε να διεκδικήσουμε μία αξιόλογη παρουσία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου, όπου ξεκάθαρος στόχος είναι να φανούμε σύνολο δυνατό και συγκροτημένο».

 

Από την εν γλόγω αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Μίλτος Ξυντάρας, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη από τις τέσσερις συνολικά αγωνισιτκές πονής, που του έχει επιβληθεί.

Related posts

Γαζής: «Nα μπούμε με το δεξί»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή στην έδρα του το ¨Ηράκλειο” με νίκη, 3-0 το Χαϊδάρι

Mάνος Χρυσός

Άτταλος: Συντήρηση και αποκατάσταση φθορών στο γήπεδο

Γιώργος Ανανίδας