free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK στο ντέρμπι νίκησε με 1-3 σετ τον Πήγασο Χαϊδαρίου

Στο πιο σημαντικό ίσως παιχνίδι της σεζόν και σε ένα πραγματικό ντέρμπι στα πλαίσια του Ανεξάρτητου Εργασιακού Πρωταθλήματος ΗΝΙΟΧΟΣ, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK επικράτησε με εκτός έδρας του ισχυρού Πήγασου Χαϊδαρίου με 1-3 σετ.

Έτσι, με αυτή την επιτυχία τους στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα ποιοτικό και θεαματικό παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό του Χαϊδαρίου αργά το βράδυ της Κυριακής 3/12/2017, τα κορίτσια της Λίας Μήτση έκαναν το τρία στα τρία, διατηρώντας δηλαδή το απόλυτο των επιτυχιών.

Μορφή της ομάδας της UNION EUROBANK η Κατερίνα Κακουρή ενώ πολύ καλά πήγαν η Έλενα Νταουσιάνη και η Βήττου. Όλες οι παίκτριες ωστόσο από τις νικήτριες έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους.

Το παιχνίδι παρακολούθησε πολύς κόσμος μέχρι το τέλος με κομμένη την ανάσα, περισσότερο βέβαια στο τρίτο και στο τέταρτο σετ.

Τα σετ με φιλοξενούμενη την ομάδα της UNION EUROBANK: 21-25, 11-25, 25-23, 23-25.

Διαιτήτευσαν παίρνοντας άριστα στα καθήκοντά τους η Χριστίνα Κατερλή και η Βίκυ Καστάνη.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Κόουτς Κώστας Μπαρμπάτσης-Βοηθός Κατερίνα Σιδέρη): Τσερέμη, Δρακούλη, Πόπη Καλογεροπούλου, Μέγα, Ατματζίδου, Κογκαλίδου (αρχηγός) αρχική εξάδα, Λιασκώνη (λίμπερο), Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Αντωνοπούλου, Καρβέλη, Παπαγεωργίου, Δουκάκη, Πλακιώτη, Μπουλούμπαση.

UNION EUROBANK (Κόουτς Λία Μήτση): Μπάμπουλη, Άουρα Ντραγκίτσι Νικολάου, Νταουσιάνη, Βήττου, Λυροπούλου, Κακουρή (αρχική εξάδα), Αρκά (λίμπερο), Άξη, Παγώνη, Αθανασοπούλου, Κουμάκη, Πρανδέκα, Φλωροπούλου (αρχηγός), Νάκου, Μεγρέμη, Τερλιάνη, Διασάκου, Σαμέρα (λίμπερο).  

Related posts

3X3 η UNION EUROBANK 4-1 την BRINKS ΗΡΑΚΛΗΣ

Abola Team 3

UNION EUROBANK-IEK ΞΥΝΗ 2-3

Abola Team 3

To 12X12 η ομάδα της UNION EUROBANK μετά και το 4-1 επί της Αγροτικής Τράπεζας

Ρένος Γιαμπουράς