free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Δείξαμε τρομερό πάθος»

Στις πτυχές που οδήγησαν την Κοψαχείλα στην σπουδαία νίκη επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης, με την οποία «έπιασε» κορυφή, αναφέρθηκε ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον πρώτο ανταγωνισιτκό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής η Κοψαχείλα με την σπουδαία της νίκη με 2-1 επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων εκμεταλλυτηκε στο έπακρο την ήττα που υπέστη η γειτονική Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 1-0 από το Καματερό και πλέον φιγουράρει μόνη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 27 πόντους προσπερνώντας την Δάφνη, που ακολουθεί πλέον, με 26.

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας της Κοψαχείλα Αντώνης Κουφογιαννάκης αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής:

«Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη ΑΕ Μεταμόρφωσης. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα τέρματα με τους Χρήστο Μακρυπίδη και Σταύρο Γκιόλα, ωστόσο από τη χρονική στιγμή, όπου αποχώρησε ο Μακρυπιδης με τραυματσμό, η απόδοσή μας έπεσε αιδθητά, κάτι το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλός μας, που μείωσε το σκορ στο 44’

Στη συνέχεια, όμως δείξαμε τρομερή ψυχή και πάθος, με άμεση αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μία σπουδαία νίκη, που μας έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα »

  

Έχασε» Μακρυπίδη 

Πύρρια αποδείχθηκε για την Κοψαχείλα η νίκη επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης κι αυτό δότι ο Χρήστος Μακρυπίδης αποχωρησε με σοβαρό τραυματισμό. Ο 27χρονος εξτρέμ «κληρονόμησε» χτύπηαμ σταπλευρά και πλέον η συμμετοχή του στην εκτός έδραςαανμέτρηης με τον Χαλκηδονικό κρίνετια υπερβολικά δύσκολη εάν όχι απίθανη.

Παράλληλα, ο Σταύρος Γκιόλας αποχώρησε με σφίξιμο στη γάμα και υποβάλλεται σε εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Kώστας Παλαιολόγος

Βαριά “καμπάνα” 500 ευρώ στην Ηλιούπολη

abola10

Γαλανόπουλος (Χαλάνδρι):”Να το αφήσουμε πίσω μας”(vid)

abola10