free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γαλάτσι αναφέρθηκε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία της στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας επιθυμεί να πιστοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, η οποία φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Απέναντι στο ιδιαίτερα ποιοτικό συγκρότημα του Θανάση Ζαμπούρα , η φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ώστε να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Ανδρέα Μανζτούνη:

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ Γαλάτσι. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, με ξεκάθαρο στόχο να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, ώστε να παραμείνουμε κοντά στις προνομιούχες θέσεις»

 

«Μετράει» απουσίες

Μετ’ εμποδίων ολοκλήρωσε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γαλάτσι. Ο τεχνικός Ανδρέας Μνατζούνης καείτια να αντιμετωπίσιεμία σειρά σημαντικών αγωνισιτκών προβλημάτων κι αυτό διότι δεν θα υπολλογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του Αντώνη Ασημακόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή αποκλεισμού τνω εκδηλώσεων του συλλόγου για όλο τον Δεκέμβριο, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, του Μάριου Διγενή, που υποφέρει από ενοχλήσεις στην μέση, όπως και των Γεράσιμου Παπαθανασίου, Γιώργου Σουμπούλη, που υποφέρουν από θλάση στον δικέφαλο και τον προσαγωγό αντίστοιχα.

 Την ίδια στιγμή, κρίνεται εξαιρετικάαμφίβολη η συμμετοχή του Κώστα Ελευθεριάδη, που προέρχεται από διάστρεμμα.

 

.

 

 

 

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Δεν … μπήκαμε ποτέ στο ματς»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουτσογιάννη Παναγιώτα: “Οι ανάγκες για αίμα είναι μόνιμες” (vid)

abola10

Το έκαψαν στην φιέστα ανόδου των Πετραλώνων που έγραψαν ιστορία-Πρώτος παίκτης σε συμμετοχές ο Άγγελος Χατζημιχάλης

Abola Team 3