free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

 

Τεράστια σε αξία νίκη επί του ΠΑΣ Γαλάτσι με 2-1 πανηγύρισε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, παραμένοντας ολοζώντανη στο κυνήγι των προνομιούχων θέσεων του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 Παρά τα πολλά και σημαντικά προβήματα απουσιών, που είχνα να διαχειριστούν στην ομάδα τνω νοτίων προαστίων, όλοι όσοι αγωνίστηκαν υπερέβαλαν εαυτούς , προκαλώντας την απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού ηγέτη Ανδρέα Μαντζούνη:

 «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ’ ένα σπουδαίο και ιδιαίτερα ποιοτικό αντίπαλο , όπως είναι ο ΠΑΣ Γαλάτσι. Ξέχωρα από τον αντίπαλό μας είχαμε να αντιετωπίσουμε κια τα δικά μας πολύ σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν μπορούσαν να βοηθήσουν παίκτες ιδιαίτερα καταλυτικοί για την ομάδ μας, όπως οι Κώστας Ελευθερίου, Γεράσιμος Παπαθανσασίου, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα, μας προέκυψαν άλλα δύο ζητήματα τραυματισμών με τους Γιαννόπουλο και Σουμπουλή, οι οποίοι έσφιξαν τα δόντια και κατάφεραν να βγάλουν το ματς όντας τραυματίες» ήταν το αριχκό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

 «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων γι’ αυτή την επιτυχία. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω πώς ήμασταν ισοπεδωτικοί, διάστημα όπου βρεθήκαμε να προηγούμαστε με 2-0 και να έχουμε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο δεύτερο μέρος και με δεδομένα τα προβλήματα τραυματιμσών που είχνα προκύψει ήταν εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας σε τόσο υψηλά επίπεδα, αλλά παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γαλάτσι μείωσε, δεν απειληθήκαμε και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι η άνοδος, αλλά θεωρώ ότι με τέτοιες εμφανίσεις και γενικότερα το πρόσωπο, που επιδεικνύουμε, την αξίζουμε και δνε έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανένα!»

 

Related posts

Τζώτζης: «Για το καλύτερο με Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ρούσσος (Αγ. Ελεούσα):”Είμαι πιστός στρατιώτης της ομάδας”(vid)

abola10

Επιστρέφει στη δράση η Ακαδημία της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου

abola10