free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Μας περιμένει ντέρμπι με Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Στο επόμενο καθορισιτκό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Με ήττα 2-1 από τη δυνατή Θύελλα Αγίου Δημητρίου συνέχισε ο ΠΑΣ Γαλάτσι τις υποχρεώσεις του στον τρίτο απαιτητικο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Αποτέλεσμα, που έφερε πίσω το συγκρότημα των βορείων προαστίων σε ό,τι αφορά το πλασσάρισμα μίας θέσης στην πρώτη τριάδα.

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Θανάσης Ζαμπούρας στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στις πτυχές που εξώθησαν την ομάδα του στην ήττα, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το ενδιαφέρον του στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, η οποία αποδεικνύει με το ποδόσφαιρο, που αποδίδει ότι δίακια βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλός μας κυριάρχησε, σε αντίθεση με τη ομάδα μας, η οποία είχε πολύ άσχημη απόδοση. Σε αυτό το σημείο είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αγωνιστικό χώρο, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ήταν οικείος για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, κερδίσαμε μέτρα και καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ. Σε γενικές γραμμές εκτιμώ ότι δίκαια χάσαμε από μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα, για να προσθέσει αναφερόενος στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που περιμένει τον ΠΑΣ Γαλάτσι κόντρα στον Απόλλωνα Χλανδρίου:

 «Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην επόμενη αγωνιστική πρόκληση που μας περιμένει  κόντρα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Μία ομάδα, ιδιαίτερα ποιοτική με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που προέρχεται από την ευρεία της νίκη επί του Βύρωνα. Αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με την δική μας ήττα από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, του έδωσε τη δυνατότητα να μας προσπεράσει στην βαθμολογία. Από την πλευρά μας όλη αυτή την εβδομάδα θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε όσο πιο συγκεντρωμένο γίνετια και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να προσπεράσουμε εκ νέου τον προσεχή αντίπαλό μα βαθμολγικά, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι. Ξεκάθαρος στόχος μας είανι να δημιουργήσουμε ένα σύμνολο, το οποίο κυρίως θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο, μέσα από υγιείς βάσεις».

 

 

 

Related posts

«Βόμβα» με Καράτι ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Να επιστρέψει η ομάδα στα Ριμινίτικα…

Abola Team

Στούλης: «Δείξαμε πυγμή, πήραμε πολύ μεγάλο διπλό!»

Kώστας Παλαιολόγος