free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Αποκλειστικά υπεύθυνος για το 3-3 ο διαιτητής»

«Βράζουν» στον Αστέρα Χαϊδαρίου από την διαιτησία του Μημίδη στην αναμέτρηση κόντρα στον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου, κάτι που διαφαίνεται από τις δηλώσεις του τεχνικού Βασίλη Τσιάκαλου.

 

 

«Καζάνι» που βράζει θυμίζει ο Αστέρας Χαϊδαρίου με αφορμή την αντιμετώπιση που έτυχε ο σύλλογος από την διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου, η οποία βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με το «χορταστικό» 3-3.

 Άπαντες στο στρατόπεδο του σωματείου των δυτικών προαστίων εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τη διαιτησία του Μημίδη, τον οποίο καθιστούν ως απόλυτα υπεύθυνο για το γεγονός ότι η ομάδα τους δεν κατάφερε να κερδίσει.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Βασίλη Τσιάκαλου:

«Συμβαίνουν πράγματα απίστευτα, τα οποία δικαίως προξενούν την έκπληξή μας. Ίσως οι άμεσοι αρμόδιοι να μην επιθυμούν ομάδες που προοδεύουν, όπως η δική μας.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου.

Έχουμε τρομερά παράπονα από τη διαιτησία. Κια αυτό, διότι το γκολ της ισοφάρισης του Ερμνή Ειρήνης Ηρακλείου προήλθε από πέναλτι το οποίο ήταν κοντά στην γραμμή του πλαγίου άουτ. Πρώτη φορά βλέπω να έχουν μπει 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο συν 8 αλλαγές και να σφυρίζει την λήξη του αγώνα στο 44:40.

Είμαστε προβληματισμένοι έντονα από όσα συμβαίνουν είναι η αλήθεια. Ζητάμε σεβασμό για την δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο όπως και για τον ιδρώτα μας.

Δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε στημένο, που παίκτης μας πηδάει ολομόναχος και δεν υπάρχει κανείς δίπλα, τον σπρώχνουν και με τα δυο χέρια και τον έριξε στο έδαφος. Μας αδικεί το 3-3 και υπεύθυνος είναι ο διαιτητής.»

Related posts

Τσιάκαλος: «Να πάμε ένα βήμα παραπάνω»

Kώστας Παλαιολόγος

Αρίων-Τριφυλλιακός 0-1

Abola Team 3

Δάφνη Αθηνών-Νίκη Αλίμου 0-0

Abola Team 3