free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου!»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο τεχνικός του πρωτοπόρου Απόλλωνα Χαλανδρίου Χρήστος Βλάχος.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον συγκλονιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητος ο Απόλλων Χαλανδρίου με τη δύσκοη όσο ιδιαίτερα σημαντική του νίκη με 32-1 επί του αξιόμαχου Αττικού. 

Ένα αποτέλεσμα, που έδωσε τη δυνατότητα στους «κυανόλευκους»  να παραμείνουν ακάθεκτοι στην κορυφή με 31 πόντους και να ατενίζουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Χρήστος Βλάχος στις δηλώσεις πυ παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την δύσκολη, όσοκαι ιδιίτερα καθορισιτκή συνέχεια που περιμένει την ομάδα του: 

«Καταφέραμε να πετύχουμε μία σημαντική όσο και δύσκολη νίκη απέναντι σε μία νεναική ομάδ . Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην επόμενη κρίσιμη  εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Κηπούπολη. Μία ιδιαίτερα δυνατή, αξιόμαχη ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ δύσκολη έδρα. Εμείς θα πάμε με την ίδια φιλοσοφία και γενικότερη νοοτροπία που μας διέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε, ώστε να κάνουμε ευτυχισμένες γιορτές. Έχω απεριόριστη εμνπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και στις δυνατότητές τους».   

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Ψάχνουμε πλέον για νίκες…»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Αλσούπολη 1-0 στο ντέρμπι την Ελευθερούπολη

Abola Team 3

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Η πρώτη Κωνσταντόπουλου σε εικόνες

abola10