free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βραβεύτηκε ο Μιχάλης Σπανός στο «αντίο» του

Τιμητική πλακέτα δόθηκε από τη διοίκηση της Α.Ε. Ελευθερούπολης στον αρχηγό της ομάδας Μιχάλη Σπανό, με αφορμή την αοχώρησή του από την ενεργό δράση

 

 

Μπορεί η Ελευθερούπολη να έδωσε την Κυριακή τον αποχαιρετιστήριο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και να επικράτησε με 3-0 της Α.Ε. Μεταμόρφωσης, ωστόσο, τα φλας έκλεψε ο Μιχάλης Σπανός

 

 

Ο αρχηγός της Ελευθερούπολης είπε το… αντίο του στην ομάδα, καθώς σταματάει την ενεργό δράση, με τους ανθρώπους του συλλόγου να του διοργανώνουν μία πολύ όμορφη, σεμνή τελετή, για να τον τιμήσουν για την συνεισφορά του στους «κιτρινόμαυρους».

 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το τελευταίο “Αντίο” είπε ο Αρχηγός της Ελευθερούπολης Μιχάλης Σπανός την Κυριακή 05/05 στο τελευταίο του παιχνίδι, μέσα σε συγκινησιακό περιβάλλον ,σε μία σεμνή τελετή.

Όλα ήταν έτοιμα. Μουσική υπόκρουση ηχούσε στο Εθνικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας την στιγμή που οι αθλητές παρατάχθηκαν στο γήπεδο κρατώντας από το χέρι μικρούς αθλητές της Ακαδημίας,που ήρθαν να τιμήσουν και αυτοί με την σειρά τους τον αρχηγό του συλλόγου.

Μετά από μία σύντομη αναφορά εκ μέρους της Διοίκησης του συλλόγου, προς το “πρόσωπο” του αθλητή Μιχάλη Σπανού και τις αξίες που πρεσβεύει η αθλητική του προσωπικότητα , ακολούθησε η βράβευση τού.

Την βράβευση του Μιχάλη Σπανού που ήταν η “έκπληξη” της τελετής, την έκανε ο επίτιμος Πρόεδρος του ΠΑΣ Γαλάτσι, κ. Κυριάκος Γιαννικόπουλος που είχε συνεργαστεί μαζί του για μία πενταετία στο παρελθόν.

Ο κ. Κυριάκος Γιαννικόπουλος εξήρε την ποδοσφαιρική προσωπικότητα αλλά και την ανθρώπινη υπόσταση του Μιχάλη Σπανού, που με το απαράμιλλο ήθος του και την αγωνιστικότητα του προσέφερε στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Χούσος, προσφέροντας του και αυτός με την σειρά του μια ανθοδέσμη στα κιτρινόμαυρα χρώματα της Ελευθερούπολης.

Πλήθος χειροκροτημάτων ταυτόχρονα περιέλουζαν την τελετή από τους φίλους,τους συναθλητές, και όλο τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου ενώ ο ύμνος του συλλόγου ηχούσε από τα μεγάφωνα του σταδίου.

Καλή συνέχεια Μιχάλη !!!

Να έχεις υγεία και επιτυχίες σε ότι και αν κάνεις.»

 

Related posts

Ψαρρός: «Διαχειριστήκαμε άψογα το προβάδισμά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Ντεντόπουλο και Παπάζογλου τα Μελίσσια

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Πήραμε τρίποντο ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος