free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Κάναμε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο!»

Τον ενθουσιασμό του από την εμφάνιση των παικτών του και την άνετη εκτός έδρας νίκη επί της Τερψιθέας εξέφρασε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητος ο Ήφαιστος Περιστερίου περνώντας με επιβλητικό τρόπο από την έδρα της Τερψιθέας με 3-1.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στους «ροσονέρι» να παραμείνουν ακλόνητοι στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ έχοντας την συντροφιά του Ολυμπιακού Λιοσίων

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής φετινής πορείας του συλλόγου Θοδσωρής Τρανός στις δηλώσεις που παραχώρησε, απένειμε τα εύσημα στους ποδοφαιριστές του:

«Πετύχαμε πολύ σημαντιή νίκη με φοβερή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, Κάναμε το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γεογνός ότι μπήκαμε πάρ απολύ δυνατά, επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και στο 22’ βρεθήκαμε να προηγούμαστε 0-3, θέτοντας από πολύ νωρίς τις βάσεις για την νίκη μας απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα και σε δύσκολη έδρα. Στη συνέχεια κάναμε διαχείριση , σεβόμενοι και τον αντίπαλό μας. Έδωσα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που προέρχονται απο τα τμήματα υποδομής με όλους τους παίκτες να ανταποκρίνονται πλήρως και να δίνουν τα διαπιστευτήριά τους» ήταν τοα ρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Ηφαίστου Περιστε΄ριου, για να προσθέσει:

 

«Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας για το επόμενο κρισιμο παιχνίδι που μα ςπεριμένει κόντρα στο Πλααιό Φάληρο, το οποίο θα είναι και το τελευτάιο για τη χρονιά που φεύγει. Θέλουεμ να κλείσουμε ιδανικά τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις ακιανα παραμείνουεμ στηνβ κορυφή»

 

 

 

 

Related posts

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: “Σε αυτό το τουρνουά νικήσαμε όλοι”!

abola10

Σταμπουλίδης: «Αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό»

Kώστας Παλαιολόγος

Ομορφαίνει την έδρα της η Διάνα

Γιώργος Ανανίδας