Στο σύλλογο πραγματικά θεωρούν τα παιδιά των ακαδημιών ως παιδιά του και τους παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Στην ομάδα προπονούνται 250 περίπου αθλητές απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο ότι ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός από τη στιγμή που έχει αναλάβει η υπάρχουσα διοίκηση εδώ και τρία χρόνια. 

Όμως, στο γεγονός που πρέπει να σταθούμε περισσότερο απ’όλα, είναι το εξής. Ότι στην ομάδα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου έχουν κοινωνικές ευαισθησίες και είναι δίπλα στο συνάνθρωπο, κάτι που αποδεικνύουν εμπράκτως και πολύ συχνά!

Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν την περασμένη Κυριακή 14 Απριλίου, όπου και διεξήχθη το 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ και υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά εξοπλισμού για το χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Μάλιστα η συμμετοχή ήταν τεράστια με τη διοργάνωση να στέφεται από απόλυτη επιτυχία!

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ, όπως δημοσιεύτηκε στη επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας “dafnipfalirou.gr”.

“Όσα και να ειπωθούν «ευχαριστώ» δεν φτάνουν για να αποτυπώσουν τη συμμετοχή, αλλά και τη συνεισφορά στο 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Δάφνη Π.Φαλήρου, σε συνεργασία με το Σωματείο ΠΑΙ. Δ.Υ και υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά εξοπλισμού για το χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ως διοργανωτές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά και ήταν: Π.Φάληρο, Κοψαχείλα, Ταταύλα, Ίωνες Π.Φαλήρου, ΠΑΟ Ρουφ, Άρης Καλαμακίου, Ολυμπιακός Αλίμου, Ακαδημία Ταράση, Φωστήρας Ηλιούπολης, ΠΑΣ Αθηνών, Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου, Αριστόνικος Ladies, Ατλας Κυψέλης και Τράχωνες. Επίσης τις ομάδες του ΠΑΙ.Δ.Υ., αλλά και των Δημοτικών Σχολείων του Π.Φαλήρου.

Το πιο μεγάλο «ευχαριστώ» όμως το οφείλουμε στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, που ως σκοπό δεν είχαν τη νίκη, αλλά την έμπρακτη βοήθεια σε εκείνους που χρειάζονται τη βοήθειά όλων μας. Στο τέλος μιας κοπιαστικής, αλλά πολύ όμορφης ημέρας, όλοι μας μπορούμε να αισθανόμαστε νικητές και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, σε ένα χρόνο στο ίδιο μέρος, με περισσότερες ακόμα συμμετοχές”.