free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Να αλλάξουμε νοοτροπία»

Στην ανάγκη οι ποδοσφαιριστές του να προσεγγίσουν διαφορετικά την όλη κατάσταση, στάθηκε ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας.

 

 

 

Σε δεινή βαθμολογική θέση στον τρίτο απαιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ βρέθηκε η Ανθούπολη, έπειτα την οδυνηρή εντός έδρας ήττα που γνώρισε απο το Καλαμάκι με 2-0.

Ένα αποτέλεσμα, που απέτρεψε από το συγκρότημα των δυτικών προαστίων την ευκαιρία να αποσπαστεί από τις επικίνδυνες θέσεις και πλέον βρίσκεται στην «παραπεμπτική» 14η θέση με συγκομιδή δέκα πόντων.

Ο τεχνικός Θανάσης Ψύλλιας έσπευσε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας την ανάγκη οι ποδοσφαιριστές του να αλλάξουν νοοτροπία, όσο είναι καιρός:

«Χάσαμε ένα παινχίδι από το Καλαμάκι, το οποίο μας έφερε πολύ πίσω αναφορικά με την γενικότερη προσπάθεια που επιχειρούμε για την παραμονή της ομάδας μας.

 Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα ένα πέναλτι με τον Τίτα, που κατέληξε στο δοκάρι και μαζί ένα παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμασταν τους βαθμούς. Αυτό που προέχει, πάντως, είναι να διαφοροποιήσουμε κάποια πράγματα που έχω διαπιστώσει και δεν μου αρέσουν. Με πιο χαρακτηριστικό την γενικότερη νοοτροπία που παρατηρώ από κάποιους ποδοσφαιριστές μου, Θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία το συντομότερο δυνατόν εάν θέλουμε να ελπίζουμε βάσιμα στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει. Το επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία ομάδα με την ιστορία, τη δυναμική  και την ποιότητα του Αγίου Δημητρίου».

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Η νίκη είναι δικαιωματικά των παικτών»

Kώστας Παλαιολόγος

Πανηγύρια στο Καματερό!

abola10

Τζώτζης: «Δείξαμε χαρακτήρα!»