free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας για τις ανάγκες του ντέρμπι με την Ελευθερούπολη, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης.

 

Με εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην ιδιαίτερα φορμαρισμένη Ελευθερούπολη θα κληθεί να ολοκληρώσει ο Άγιαξ Ταύρου τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017.

Άπαντες στο στρατόπεδο της φιλόδοξης ομάδας του Ταύρου δείχνουν να έχουν συναισθανθεί πλήρως τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης και φέροντια αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτγό, ώστε να φτάσουν στην νίκη, που θα τους διατηρήσει σε τροχιά ανόδου στην Α’ Κατηγορία

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν όλοι στον σύλλογο την αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Σήφη Βενάκη:

 «Καλούμαστε να ολοκληρώσουμε τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2017 μ’ ένα πραγματικό εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Ελευθερούπολη. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη κατάκτηση των τριών βαθμών, έχοντας δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε πολλούς τομείς, ώστε να αντιμετωπίσουμε μία αρκετά ποιοτική ομάδα . Εμείς όπως προετοιμαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, το ίδιο πράξαμε και για το συγκεκριμένο ματς, όπου θα παλέψουμε με ξεκάθαρη επιδίωξη την νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και κοντά στην εκπλήρωση του αντικειμενικού μας στόχου»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έσκασε «βόμβα» Στούμπου στην Α.Ε. Ελευθερούπολης!

Φιλίππου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Μπασινά

Abola Team