free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δείπνο ενότητας για την παραμονή στην Αγία Ελεούσα

Διοίκηση τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της Αγίας Ελεούσας μία γροθιά, δείπνησαν σε κοσμική ταβέρνα της περιοχής, με φόντο την εκπλήρωση του αντικειμενικού φετινού στόχου.  

 

 

 

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία, η οποία είναι ενδεικτική του άριστου κλίματος που διέπει την ομάδα, προχώρησε η διοίκηση της Αγίας Ελεούσας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Οι «κυανόλευκοι» δεξίωσαν τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία σε μία προσπάθεια η ομάδα να βρει ακόμη μεγαλύτερη ψυχική δύναμη να πιστέψει στις δυνατότητές της και να φανεί ακόμη πιο ανταγωνιστική στην προσπάθεκα, που επιχειρεί με φόντο την παραμονή στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Λίγες ημέρες πριν τον κομβικό εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου, ο επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης Λευτέρης Θεοδώρου, που διατηρεί κοσμική ταβέρνα στην πόλη παραχώρησε γεύμα προς τιμήν όλης της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας της Αγίας Ελεούσας

Με ανεβασμένο το ηθικό από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που έχει πετύχει ο σύλλογος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες της ομάδας, έκαναν ένα διάλειμμα από τις επίσημες υποχρεώσεις τους, απολαμβάνοντας τα θεσπέσια εδέσματα, αλλά και την ξεχωριστή φιλοξενία, που τους πρόσφερε απλόχερα ο Λευτέρης Θεοδώρου.

Με ανακοίνωση το ΔΣ της ΑΠΕ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον  Λευτέρη Θεοδώρου για αυτή την εκπληκτική βραδιά και εύχεται στον εν λόγω επιχειρηματία υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία.

Related posts

Διονάτος (Φοίνικας Περιστερίου):”Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο τα μπαράζ”

abola10

Γκοβερίνος: «Πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα η Αγία Ελεούσα»

Kώστας Παλαιολόγος

Κινδιλίδης: «Μεγάλος μάγκας ο Δημήτρης Φιλίππου!»

Kώστας Παλαιολόγος