free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέσσερις αποχωρήσεις από τον Φωστήρα

Η αναδιάρθρωση του έμψυχου δυναμικοί καλά κρατεί για τον Φωστήρα.

Λίγα 24ωρα μετά την ήττα από την Κηφισιά στο Κύπελλο, σημειώθηκαν τέσσερις αποχωρήσεις.

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση της διοίκησης δεν ανήκουν πλ΄ρον στο έμψυχο δυναμικό του Φονέα: Ο μέσος Στάθης Ρόκας, ο μέσος Βασίλης Κουτσούμπας, ο μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Νικολόπουλος και ο Βαγγέλης Μπιταξής. Η διοίκηση του συλλόγου τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα προσφορά τους και τους εύχεται καλή πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Μπιταξής και Νικολόπουλος προέρχονταν από την Τριγλία Ραφήνας ενώ ο Ρόκας προερχόταν από τον Πανελευσινιακό στον οποίο αγωνιζόταν έως τα μέσα της περσινής σεζόν.

Ο Στάθης Ρόκας είχε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς του Κυπέλλου με την Κηφισιά, ο Βασίλης Κουτσούμπας δεν είχε καθόλου χρόνο συμμετοχής, ο Βαγγέλης Μπιταξής είχε 8 συμμετοχές και ο Βαγγέλης Νικολόπουλος είχε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Ο ΑΠΟ Φωστήρ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα (μέσος), Βασίλη Κουτσούμπα (μέσο), Βαγγέλη Νικολόπουλο (μεσοεπιθετικός), και Βαγγέλη Μπιταξή. Η ομάδα μας τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας τους».

 

Related posts

Α.Ε. Μυκόνου: «Βόμβα» με Τσιώλη, κατεβαίνει αύριο στη Μύκονο!

Γιώργος Ανανίδας

Ο Εθνικός 2-1 εκτός τον Ηρόδοτο, με το ίδιο σκορ νίκησε εκτός ο Αστέρας Αμαλιάδας τον Αήττητο-Βαθμολογία-επόμενη αγωνιστική

Abola Team 3

Ιωνικός: Παρέμεινε «κυανόλευκος» ο Παντελίδης

Abola Team 2