free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Μονόδρομος η νίκη με Ποσειδώνα Γλυφάδας»

Στην κρισιμότητα της επερχόμενης αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άγιαξ Ταύρου Σήφης Βενάκης.

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη και την διάθεση όλων για επιτυχίες να περισσεύει, αποχαιρετούν στον Άγιαξ Ταύρπου του 2017 και προετοιμάζονται για ένα ακόμη πιο επιτυχημένο 2018.

Η έλευση του νέου χρόνου θέλουν άπαντες στον σύλλογο να βρει έναν ακόμη πιο δυνατό και αποφασιστικό σύνολο, ικανό για όλα και προπαντώς μία ομάδα που θα έχει τα κλειδιά, που θα της ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες για τις επιτυχίες.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Σήφη Βενάκη: «Όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος δουλεύουμε με απολυτη προσήλωση  σε αρκετούς τομείς, με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ καθορισιτκό παιχνίδι κόντρα στον Ποσειδώνα Γλυφάδας, όπου η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος. Απομένουν πλέον δύο παιχνίδι για την ολοκλήρωση του πρώτου μισού στον όμιλό μας και έπειτα μπαίνουμε σ’ έναν ιδιαίτερα κρίσιμο δεύτερο γύρο, όπου το κάθε παιχνίδι θα είναι χωρίς γυρισμό και θα έχει χαρακτήρα τελικού, όσον αφορά τη γενικότερη προσπάθειά μας για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου κόουτς του Άγιαξ Ταύρου, για να προσθέσει αναφερόμενο στο ενδεχόμενο περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης μετά την απόκτηηση του Κώστα Μπάλλα από την Διάνα Ηλιούπολης:

 «Εξετάζουμε προσεκτικά όλες τις δυνατές περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στον ορίζοντα χωρίς να βιαζόμαστε. Εφόσον προκύψει κάτι το εξαιρετικό, θα κινηθούμε ανάλογα».

 Ισόπαλος 1-1 με το Καματερό αναδείχθηκε ο Άγιαξ Ταύρου σε φιλικό παιχνίδι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Η δυναμική το νέο στοιχείο που απέκτησε ο Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας

Abola Team 3

Φιλίππου: «Να αποδείξουμε ότι παλεύουμε όλα τα ματς!»

Kώστας Παλαιολόγος

Η δυναμική το νέο στοιχείο που απέκτησε ο Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας

Abola Team 3