free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη!»

Το έναυσμα για θετικό «ποδαρικό» στο 2018 έδωσε ο τεχνικός ηγέτης του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας να … αγγίζει κόκκινο ο Άρης Πετρούπολης κάνει «ποδαρικό» στις εποίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 φιλοξενώντας την επικίνδυνη και ιδιαίτερα μαχητική ΑΕ Χαλανδρίου.

Μία αναμέτρηση, η οποία συγκεντρώνει πολλές ιδιαιτερότητες, κυρίως για το γεγονός ότι ο αντίπαλος βρίσκεται σε μία περίοδο διαρκούς αναδιοργάνωσης, όπως φυσικά και από το γεγονός ότι προερχόμαστε από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων λόγω της εορταστικής  περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 Ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί»  Αλέξης Γκλεγκλές στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα νίκης

 «Ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας για τη νέα χρονιά μ’ ένα παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα σε μία δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα, όπως είναι η ΑΕ Χαλανδρίου. Μπαίνουμε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη και κομβική εβδομάδα, αφού μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ακολουθεί ο ημιτελικ΄πος Κυπέλλου με την Αγία Παρασκευή και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσηλωμένοι και προσεκτικοί. Από την πλευρά μας θέλουμε όσο τίποτε άλλο να ξεκινήσουμε θετικά τη χρονιά, δεδομένου ότι η νίκη αποτελεί άμεση ανάγκη, ώστε να μείνουμε κοντά στην κορυφή. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα»

 Με αρκετές και σημαντικές ελλείψες στη σύνθεσή του θα υποδεχθεί ο Άρης Πετρούπολης την ΑΕ Χαλανδρίου. Οι Δημήτρης Θανόπουλος, Γιόβαν Λάλα συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ενώ εκτός πλάνων έχει τεθεί και ο νεοφερμένος Δημήτρης Ηλιάδης, του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί ακόμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Την ουσία ο Πανερυθραϊκός!

abola10

Γκλεγκλές: «Ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι»

Kώστας Παλαιολόγος

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 1–0

abola10