free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μαγκαφίνης: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά στην Παλαιόχωρα»

Ο προπονητής της Παλαιόχωρας,τόνισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Η ήττα από το Αιγάλεω προκαλεί τη στενοχώρια στο στρατόπεδο της Παλαιόχωρας, αλλά δεν είναι και η… καταστροφή, με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Μαγκαφίνη να τονίζει ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

 

«Συνεχίζουμε. Τέλος α’ γύρου, 10 βαθμοί. Μεγάλη μάχη για την σωτηρία. Θα δώσουμε τα πάντα, το 100% για να σώσουμε την ομάδα στην κατηγορία, γιατί πιστεύω ότι με την εικόνα που έχουμε και ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα, η βαθμολογική θέση μας αδικεί», τόνισε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Παλαιόχωρα, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης.

 

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

 

«Όταν χάνεις είναι δύσκολη μέρα… Χάσαμε όμως από έναν ποιοτικό αντίπαλο, μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ετσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα σήμερα είναι 2 βαθμούς από την κορυφή και τον Ηρόδοτο και θα παίξει στα ίσια τον τίτλο, είναι η πιο ιστορική ομάδα της κατηγορίας.

 

Υπάρχει η αλλαγή προπονητή, που αυτό είναι θετικό ειδικά στους πρώτους αγώνες και αφού ο καινούργιος προπονητής βάλει τη στάμπα του και τον βοηθήσουν τα αποτελέσματα, η δουλειά για το Αιγάλεω θα μπορούσε να πάει στη συνέχεια καλά. Θεωρώ ότι παλέψαμε το ματς στα ίσια. Δεχτήκαμε ένα «κρύο» γκολ στο 2ο λεπτό του αγώνα και από εκεί και πέρα άνοιξε το παιχνίδι μέχρι το τέλος.

 

Βγάλαμε πολλά τρεξίματα, στο β’ ημίχρονο ανεβάσαμε την πίεση οπότε και προσπαθήσαμε με τρεις επιθετικές αλλαγές να παίξουμε από τα πλάγια και τον άξονα. Σε δύο φάσεις μας κράτησε ο Πονηρός, ενώ μπορούσαμε με τον Βργκοτς, τον Δρακάκη και τον Δήμο Μανουσάκη να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι.

 

Θεωρώ ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο για το αποτέλεσμα που ήρθε ότι δεχτήκαμε το γκολ κι όταν βρίσκεσαι να χάνεις από μια τέτοια ποιοτική ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται το παιχνίδι, γιατί έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές, είναι δύσκολο μετά. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Συνεχίζουμε. Τέλος α’ γύρου, 10 βαθμοί.

 

Μεγάλη μάχη για την σωτηρία. Θα δώσουμε τα πάντα, το 100% για να σώσουμε την ομάδα στην κατηγορία, γιατί πιστεύω ότι με την εικόνα που έχουμε και ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα, η βαθμολογική θέση μας αδικεί. Καλή συνέχεια στο συνάδελφο που έκανε καλή αρχή και καλό κουράγιο».

 

Για τη συνέχεια της Παλαιόχωρας σε μεταγραφικό επίπεδο:

 

«Σήμερα μπήκε ένας παίκτης αλλαγή και όταν έρχεται ένας καινούργιος παίκτης είναι δύσκολο να μπει από την αρχή, ο Λάσπατζης. Έχουμε πάρει και τον Γιάννη Κοντογιάννη από την Κηφισιά, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την άλλη εβδομάδα. Ελειπε κι ένας πολύ και ποιοτικός παίκτης σήμερα, ο Καζαντζίδης, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο σε μας σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία ακόμα προσθήκη μεσοεπιθετικού για να έχω περισσότερες επιλογές στον πάγκο γιατί σήμερα ήμασταν 17, με τρεις τερματοφύλακες. Υπάρχουν επίσης και 2-3 δικά μας παιδιά από την Παλαιόχωρα που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας».

 

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

“Κουλούρια”… Μοσχάτου!

Abola Team

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Περογαμβράκη.

Abola Newsroom