free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Οι παίκτες μας έχουν οδηγήσει στην κορυφή!»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε ο τεχνικός ηγέτης της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης, ενόψει του ντέρμπι με την Αλσούπολη.

 

 

Με την αποφασιστικότητα να ξεχειλίζει, η Κοψαχείλα θα φιλοξενήσει την δυνατή και αρκετά επικίνδυνη Αλσούπολη.

Στο στρατόπεδο της πρωτοπόρου του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα, αλλά και την αναγκαιότητα για επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα που γνώρισαν την περασμένη αγωνιστική από την Αγία Ελεούσα με 1-0 και φέρονται διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να εκμεταλλευτουν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, απέναντι σ’ ένα πολύ οργανωμένο σύνολο, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τις ανάγκες του αγώνα με την Αλσούπολη. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, θεωρώ ότι νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επιστρέψουμε στις νίκες κόντρα σε μία πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα, η οποία μόνο τυψαία δεν έχει φτάσει μέχρι εδώ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, αφού αυτοι μας έχπουν οδηγήσει στον κορυφή του ομίλου μας. Σε κάθε παιχνίδι κάνουν κατάθεση ψυχής και αυτό θα πρέπει να τους αναγνωριστεί ».

 

 

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Σημαντική νίκη, θα κάνουμε ταμείο στο τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10