free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανεβαίνει η Τριγλία Ραφήνας, 2-1 τον Ταμυναϊκό

Πολύ σημαντική νίκη για την Τριγλία Ραφήνας, η οποία επικράτησε του Ταμυναϊκού με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και είχαν δοκάρι με τον  Καραγιάννη και στη συνέχεια ο Ιγκλαντίν στο 14’ έχασε σημαντική ευκαιρία όταν μπήκε μόνος του στην περιοχή όμως καθυστέρησε και τον έκλεισαν οι αμυντικοί.

 

Η πίεση για την Τριγλία απέφερε καρπούς όταν στο 19’ σε εκτέλεση φάουλ ο Τσακίρης προσπάθησε να πιάσει τη κεφαλιά, με τη μπάλα  να χτυπά σε κεφάλι αμυντικού και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του Μπάρδη.

 

Τρία λεπτά αργότερα ο Ιγκλαντί έπιασε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να περνά σύριζα από το δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

 

Στο 24’ ήρθε το 2-0  με τον Τσακίρη να αξιοποιεί την εκτέλεση κόρνερ και με το κεφάλι νίκησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

 

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Ταμυναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να απειλήσει τον Ιωσήπου, όμως στην τελική πάσα, οι παίκτες του Αλιβερίου,  χάλαγαν τις επιθέσεις τους, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Ραφήνας να προηγείται με 2-0.

 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ταμυναϊκός μπήκε δυνατά, έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης, χωρίς όμως να απειλήσει τον Ιωσήπου.

 

Αντίθετα οι γηπεδούχοι κάνοντας διαχείρηση του σκορ, έβγαιναν σε αντεπιθέσεις και απείλησαν στο 67’ με τον Αμντουραχμάνι, το σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 81’ νέα προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Ινγκλαντίν από πλεονεκτική θέση στέλνει τη μπάλα εκτός εστίας του Μπάρδη. Εφτά λεπτά αργότερα  «κεραυνός» του Κατσαβριά, ο τερματοφύλακας του Αλιβερίου έδιωξε εντυπωσιακά και στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι ο ίδιος έκοψε την προσπάθεια του Αμπντουραχμάνι, που μπήκε από αριστερά.

 

Τελικά ο Ταμυναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα  στο τρίτο λεπτό των  καθυστερήσεων με τον Ραμπαβίλα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

 

Τριγλία: Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Τσακίρης, Καραγιάννης. Κότσι (79’ Κατσαβριάς), Αρώνης (46’ Νικολακόπουλος), Αμντουραχμάνι (90’ Ζαφειρόπουλος), Ντάφλας (90+2’ Σολδάτος), Ιγκλαντίν.

 

Ταμυναϊκός: Μπάρδης, Παπαδάκης (68’ Β. Καρατζάς), Πιλάτης, Αναστασίου Β., Καρράς, Αναστασίου Ι. ( 46’ Κώτσι), Μήτρου, Αντμίρ, Κατσάμπας Π., Ραμπαβίλας, Κούτρης (83’ Κ. Καρατζάς)

 

Πηγή: starsports

 

Φωτο: irafina

Related posts

Με μία ομάδα η Σαντορίνη στην Γ΄Εθνική

Mάνος Χρυσός

Με εκκρεμότητες και… εμπόδια ο καταρτισμός των ομίλων στην Γ’ Εθνική

Abola Team 2

Βαθμολογική ανάσα ο Αίας Σαλαμίνας (2-0)

Abola Team