free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στο «ψάξιμο» για επιθετικό τα Ταταύλα

Στην προσπάθεια απόκτησης ενό ικανού φορ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ομάδα των νοτίων προαστίων. 

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα Ταταύλα όσον αφορά την προσπάθεια ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ.

Η αποχώρηση του Βασίλη Τριγωνάκη, ο οποίος στο εξής θα φιγουράρει με τη φανέλα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, έχει αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό στη γραμμή κρούσης της ομάδας 

Γεγονός το οποίο έχει ωθήσει τον τεχνικό Γιάννη Λουμίδη στην ανάγκη να εισηγηθεί άμεσα την ανάγκη ενίσχυσης στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας μ’ έναν ικανό φορ, ο οποίος θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να ηγηθεί στην επιθετική γραμμή της ομάδας και φυσικά θα ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος   εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι από τον Πανθησειακό με 2-1 απομάκρυνε ακόμη περισσότερο το συγκρότημα των νοτίων προαστίων από τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

 Ο τεχνικός Γιάννης Λουμίδης αρκέστηκε να δηλώσει: «Αυτοκτονούμε, χάνοντας σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας. Απέναντι στον Πανθησειακό για ακόη μία φορά απωλέσαμε σημαντικές ευκαιρίες , με άμεση συνέπεια να μην μπορέσουμε να πάρουμε τίποτε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στρέφουμε πλέον την προσοχή μας στο επερχόμενο παιχνίδι με το Μαρούσι, όπου η νίκη για εμά αποτελέι μονόδρομο».

 

 

 

 

Related posts

Πρασσάς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Kώστας Παλαιολόγος

Καπράλος: «Πάμε να δείξουμε τί αξίζουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Ακριτίδης Νίκος: “Στόχος η επιστροφή στις νίκες”

abola10