free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ερμής Κιβερίου 2-1 εκτός τον Ταμυναϊκό

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου ο Ερμής Κιβερίου απέδρασε από την έδρα του Ταμυναϊκού με 1-2.

 

Μετά από ένα αναγνωριτικό πρώτο 10λετπο ο Ταμυναϊκός άρχισε σιγά-σιγά να ανεβάζει στροφές και να εντείνει τις προσπάθειες του προς την εστία του Ερμή. Στο 11′ ο Ζάχι έκανε τη προωθημένη μπαλιά ο Παλιγγίνης βγήκε έξω από τη περιοχή και προ του Ραμπαβίλα έδιωξε με το κεφάλι.

 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Καρράς έβγαλε τη σέντρα από δεξιά η μπάλα κατέληξε στον Μήτρου που έπιασε το δυνατό σουτ ο Παλιγγίνης σε καλή θέση έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο 18′ με τον  Αγγελόπουλο να κάνει το πλασέ στη κίνηση ο Μπάρδης απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης οι αμυντικοί απομάκρυναν τον κίνδυνο.

Στο 27′ μπαλιά του Κώτσι στη καρδιά της περιοχής το χλιαρό πλασέ του Ραμπαβίλα πλάσαρε ο Παλιγγίνης. Στο 34′ και στο 37′ ο Μήτρου δοκίμασε με δυο εκτελέσεις φάουλ να σκοράρει τη πρώτη απέκρουσε ο Παλιγγίνης, στη δεύτερη η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

 

Έξι λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Μήτρου ο Ραμπαβίλας με πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού τον Ταμυναϊκό κάνοντας το 1-0.

 

Το γύρισε ο Βεζιρτζόγλου

 

Στη πρώτη φάση της επανάληψης μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά η κεφαλιά του  Σελή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βεζιρτζόγλου από κοντά με το κεφάλι ισοφάρισε σε 1-1.

 

Στο 55΄ μετά από σέντρα του Καρρά ο Ραμπαβίλας  στόπαρε το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ραμπαβίλας πίεσε τον τελευταίο αμυντικό έκλεψε τη μπάλα, αλλά άνοιξε το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παλιγγίνη.

 

Ο Ραμπαβίλας έκλεψε τη μπάλα στο 65΄αλλά άνοιξε το  κοντρόλ και κατέληξε στα χέρια του Παλιγγίνη.

 

Στο 72΄ ο Βεζιρτζόγλου πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ με πλασέ στη κίνηση μετά από σέντρα από δεξιά και υπέγραψε την ολική ανατροπή της ομάδας του. Με το 1-2 να τους βαραίνει οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Λαθουρά δεν είχαν πολλά περιθώρια.

Στο 80΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μήτρου ο Παλιγγίνης  με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις ο Βεζιρτζόγλου βγήκε τετ-α-τετ κρέμασε τον Μπάρση, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι

 

Στο 90 +6′ ο Παπαϊωάννου είδε 2η κίτρινη για καθυστέρηση και αποβλήθηκε

 

Ταμυναϊκός (Β. Λθουράς):  Μπάρδης, Καρράς, Πιλάτης (75΄Κ. Κατσάμπας) , Καρατζάς, Β. Αναστασίου (75΄ Κούρτης) Ι. Αναστασίου, Κώτσι (86΄ Κ. Καρατζάς), Ζάχι, Π.  Κατσαμπάς (60΄ Παπαδάκης), Ραμπαβίλας, Μήτρου

 

Ερμής Κιβερίου (Γ. Διαμαντής):  Παλιγγίνης, Χουσελάς (72΄ Μπιτζής) , Σάκουλης (57΄ Ζίου), Παππάς, Σελής , Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος (86΄ Τζελάνι), Μαρίνης, Γάλας (93΄ Χατζόπουλος), Βεζιρτζόγλου, Κουτσοδήμος

 

Πηγή: starsports

Related posts

Φιλικό με Ατρόμητο Πειραιά ο Α.Ο. Υπάτου

Abola Team 2

Πανναξιακός: Θυμάται το πρώτο κύπελλο, στη Σύρο (φώτο)

Γιώργος Ανανίδας

Νέα χορηγία Autom Exclusive Cars στην Κηφισιά

Abola Team 3