free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλφοδήμος: «Όσο ψηλότερα γίνεται!»

Τους στόχους για την καθοριστική συνέχεια της σεζόν οριοθέτησε ο Πρόεδρος του ΑΟΝ Αργυρούπολης Παναγιώτης Καλφοδήμος. 

 

 

Η όσο το δυνατόν πιο αξιοπρόσεκτη παρουσία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ αποτελεί το ζητούμενο για όλους στον ΑΟΝ Αργυρούπολης. 

Άπαντες στον σύλλογο προσβλέπουν στη χάραξη μίας πορείας, η οποία θα είναι αμιγώς ανάλογη κι εφάμιλλη της ιστορία και της δυναμικής των «κυανόλευκων» αποτελεί ξεκάθαρο στόχο, με την προοπτική η ομάδα να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη. 

Υπέρμαχος  της παραπάνω άποψης είναι ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καλφοδήμος, ο οποίος δίνει το έναυσμα για μία όσο το δυνατόν καλύτερη συνέχεια, αρχής γενομένης από την προσεχή δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Καματερό: 

«Προερχόμαστε από την εντός έδρας «λευκή» ισοπλαία απέναντι στη Λυκόβρυση και αποσκοπούμε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα στη συνέχεια. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί πλήρως στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στο Καματερό, Μία ομάδα ποιοτική και αξιόλογη, που διαθέτει δυνατή έδρα. Θα πάμε να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο,που γνωρίζουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυαντό αποτέλεσμα. Ξεκάθαρος στόχος μας άλλωστε, είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

 

 

Related posts

Ο δυναμικός Πολυχρονάκης στον Άτταλο!

abola10

Καλαϊτζίδης: «Η προσοχή μας στον Φοίνικα Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλαϊτζίδης: «Να δώσουμε συνέχεια στην νίκη επί της Δάφνης»

Kώστας Παλαιολόγος