free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άριστα πήρε και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετά το 5-0 επί της ΟΣΥΟ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με άριστα το δέκα, δέκα σε όλους τους τομείς πήρε το πρωί του Σαββάτου (27/1) η δημοφιλής ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) η οποία συμμετέχει με επιτυχία στις διοργανώσεις της ΑΔΕΔΥ.

Μετά τη λήξη του νικηφόρου με 0-5 παιχνιδιού απέναντι στην ομάδα της ΟΣΥΟ (Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών) που διεξήχθη στο Δ’ γήπεδο Ηλιούπολης, ακολούθησε στον χώρο του αναψυκτηρίου του γηπέδου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ΥΕΘΑ. Αρχικά απηύθυναν χαιρετισμό οι Βασίλης Σιδέρης γραμματέας της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ, ο ταμίας της Δημήτρης Μαυρομάτης και ο Δημήτρης Βάρσος όπως και ο κόουτς της ομάδας Βασίλης Τρίχος. 

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας. Τυχερός της εκδήλωσης ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Χρυσοβέργης στον οποίο έτυχε το φλουρί με έπαθλο μια δωροεπιταγή. Ακολούθησε μίνι δεξίωση σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα όπου αποδείχθηκε ότι μεταξύ άλλων ένα από τα μυστικά των απανωτών επιτυχιών του ΥΕΘΑ είναι ότι λειτουργεί σας μια πραγματική δμένη οικογένεια, ποδοσφαιρικά.

Λίγη ώρα πριν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ως φιλοξενούμενη σε αυτόν τον αγώνα νίκησε με σκορ 0-5 την ομάδα της ΟΣΥΟ (Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών.

Στο 5′ ο Καραβασιλειάδης με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Στο 8′ ο προωθημένος Καστανιώτης με κοντινή γυριστή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 16′ ο Κουκόπουλος αποδέκτης τηε μπάλας μετά από ωραίο συνδυασμό με σουτ έκανε το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 75′ ο Καραβασιλειάδης που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς με μακρινό πλασέ έκανε το 0-4 ενώ στο 78′ ο αρχηγός των νικητών Παρούσης με τον ίδιο τρόπο έγραψε το τελικό 0-5.

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έκανε το 10 στα 10 και συνεχίζει έχοντας το απόλυτο των επιτυχιών να καλπάζει στο πρωτάθλημα και να αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ. 

Άριστο σε αυτό το ματς το διαιτητικό τρίο Δημητρακόπουλος, Βαξαβανέλλης, Κοκαρίδας. Τοι ματς παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Γιάννης Παπαχριστόπουλος. Κορυφαίοι των νικητών και του αγώνα οι Μουζής, Καραβασιλειάδης, Γιαννακάκης.

ΟΣΥΟ (Λεωνίδας Καπατσώρης): Ζαμπάρας, Καναβάκης, καρίτζης, Πιάς, Τσακνάκης, Καπερώνης, Σακκάς, Χελιώτης, Μυστίλογλοιυ, Καλαλής, Ροδίτης ενώ έπαιξαν επίσης οι Χατζηγιάννης, Λυμπέρης.

ΥΕΘΑ (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας) (Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Βάγιας, Γιαννακάκης, Καστανιώτης, Παρούσης(αρχηγός), Μουζής, Αγγελίδης, Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης, Σαχινίδης, Κουκόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Χαρακάκος, Χρυσοβέργης, Ζαμπάρας, Κομπορόζος, Βάρσος.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ η ομάδα του ΥΕΘΑ κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας

Στην πρώτη ΦΩΤΟ η πανέμορφη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΥΕΘΑ

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ, η στιγμή της κοπής της πίτας. Στη μέση ο ταμίας της ΠΟΕ ΥΕΘΑ Δημήτρης Μαυρομάτης, δεξιά ο γραμματέας Βασίλης Σιδέρης και δεξιά ο κόουτς της ομάδας Βασίλης Τρίχος.

 

Στην τρίτη ΦΩΤΟ από δεξιά ο Δημήτρης Βάρσος, στη μέση ο ποδοσφαιριστής του ΥΕΘΑ Χαρακάκος και αριστερά ο συμπαίκτης του Μουζής.

 

 

 

Στην τέταρτη ΦΩΤΟ ο τυχερός της πίτας, ο ποδοσφαιριστής του ΥΕΘΑ Γιώργος Χρυσοβέργης ο οποίος κέρδισε το φλουρί έχοντας στο χέρι του την δωροεπιταγή

 

 

Στην πέμπτη ΦΩΤΟ από δεξιά προς τα αριστερά ο κόουτς του ΥΕΘΑ Βασίλης Τρίχος έχοντας δίπλα του τους ποδοσφαιριστές Χαρακάκο, Χρυσοβέργη, Δώριζα και Γιαννακάκη.

 

Στην έκτη ΦΩΤΟ από αριστερά προς τα δεξιά οι ποδοσφαιριστές του ΥΕΘΑ Σαχινίδης, Κουκόπουλος, Αγγελίδης, Παρούσης, Κομπορόζος, Καραβασιλειάδης, Βάγιας, Ζαμπάρας, Γιαννακάκης, Δώριζας.

 

Στην έβδομη ΦΩΤο από δεξιά προς τα αριστερά ο αρχηγός του ΥΕΘΑ παρούσης και δίπλα του οι συμπαίκτες του Αγγελίδης, Κουκόπουλος, Σαχινίδης.

 

Στην όγδοη ΦΩΤΟ από δεξιά προς τα αριστερά οι παίκτες του ΥΕΘΑ Καραβασιλειάδης, Κομπορόζος, Αγγελίδης, Κουκόπουλος, Σαχινίδης.

 

Related posts

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου (6-7/11)

Abola Team

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για Σπάρτη

Abola Team 2

Κ. Φαλίδα: Χαρούμενοι για την πρόκριση, χωρίς άγχος στην Elite

abola10