free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Αλέξανδρος Κινδιλίδης παρέλαβε το Κύπελλο για την Αθηναϊδα στην εκδήλωση της ΕΠΣΑ στην οποία επικράτησε συγκίνηση για τους τρεις που έφυγαν από την ζωή

Ο Αλέξανδρος Κινδιλίδης ήταν εκεί. 

Ο άνθρωπος επί των ημερών του οποίου επέστρεψε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ η Αθηναϊδα παρέστη στην εκδήλωση της Ένωσης για την κοπή της πίτας. Παρέλαβε μάλιστα το Κύπελλο την στιγμή της βράβευσης της ομάδας του για την συγκεκριμένη επιτυχία.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης επικράτησε συγκίνηση όταν έγινε αναφορά στα τρία σπουδαία στελέχη της Ένωσης που έφυγαν από την ζωή. Ο λόγος για τους Στράτο Πανταζή, Πάρη Ζεϊμπέκη και Φιλήμονα Βαφειάδη.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Θωμάς Μητρόπουλος, οι γνωστοί παράγοντες Μανώλης Βουλκίδης και Θανάσης Πολύζος, οι βουλευτές Αθανασοπούλου, Τζανέτος και Κεφαλίδου, το στέλεχος της ΕΠΣΑ Στέλιος Ευστραίου, ο Άγγελος Κοτζαμάνης, ο παρσατηρητής Γιάννης Πασαλούκος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Αθήνας Στέλιος Σαρηδημητρίου και πολύς κόσμος ακόμα. Η εκδήλωση ήταη η κορυφαία όλων των εποχών στην ΕΠΣΑ αφού γέμισε και με το παραπάνω ασφυκτικά από κόσμο. Και όπως είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος του χρόνου θα χριαστεί ένα γήπεδο για να καλύψει τις ανάγκες μιας τέτοιας εκδήλωσης για την ΕΠΣΑ. Εκεί ήταν φυσικά όλο το προσωπικό της ΕΠΣΑ με επικεφαλής τον διευθυντή της κ. Στεφανίδη.

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ Α.Ε -ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΦΑΣΕΙΣ1-1 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Νέο «χτύπημα» με Λάμπρο Δήμο!

abola10

Ανακοίνωσε μισή ντουζίνα μεταγραφών η Ηλιούπολη!

Abola Newsroom