free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Του έχει πάρει τον αέρα!

Με αντεπίθεση διαρκείας ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 68-61 στο ΟΑΚΑ πετυχαίνοντας την πέμπτη του διαδοχική νίκη από τους περυσινούς τελικούς.

 

 

 

Το εκπληκτικό σερί νικών  που έχι δημιουργήσει από τους περυσινούς τελικούς των πλέι – οφ διεύρυνε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Οι «πράσινοι» με όπλο τις πολλές τους επιλογές, αλλά και την εξαιρετική τους άμυνα, επικράτησαν των «ερυθρόλευκων» με 68-61 πανηγυρίζοντας την τρίτη του συνεχόμενη νίκη καιπέμπτη .. διαδοχική σε ντέρμπι αιωνίων από τον περασμένο Ιούνιο 

Πολύ καλύτεροι σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια τους μακριά από το ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προηγήθηκαν 9-20 στο 9’ και ήλεξγαν τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο μέρος, , αλλά στο δεύτερο μέρος έμειναν από λύσεις 

Σε αυτό καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισε το φόρτωμα με φάουλ των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τζαμέλ ΜακΛιν και με την ενεργοποίηση του Ρίβερς από την άλλη, το «τριφύλλι» έφτασε στο ροζ φύλλο και παράλληλα διατήρησε το αήττητο ύστερα από 14 αγωνιστικές. 

Ο Αμερικανός ήταν και πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές με 16 πόντους, ενώ εξίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Λεκαβίτσιους με 12. Από την ομάδα του Πειραιά, που έπεσε στο 10-4 στην Α1, ξεχώρισε ο Πρίντεζης με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Παπανικολάου να είχε 11 και τον Σπανούλη 10.

 

Τα δεκάλεπτα, 11-20, 30-32,  50-48, 68-61.

 

 

 

Related posts

Είχε… Τόμπσον ο Ολυμπιακός, 87-65 τον Πανιώνιο!

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα συντριβή για τον Ολυμπιακό στην Μόσχα

Kώστας Παλαιολόγος

«Αγκάλιασε» θέση στην τετράδα ο Ολυμπιακός