free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Μπράβο στα παιδιά»

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο τενικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός για τη σπουδαία νίκη επί τη Δόξα Βύρωνα. 

 

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών πραγματοποίησε ο Ήφαιστος Περιατερίου με την πολύ σπουδαία του εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Βύρωνα με 1-0.

Ένα «τρίποντο», που επέτρεψε στους «ροσονέι» να διατηρήσουν την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από τους πρωτοπόρους Αγίους Αναργύρους και Αγία Παρασκευή, που μοιράζονται την κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ με 39 πόντους.

Μα πανω απ’ όλα,  ένα αποτέλεσμα, το οποίο έρχεται να επαναφέρει σε υψηλά επίπεδα τη ψυχολογία όλων στην ομάδα. Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Θόδωρου Τρανού

 «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη συνδυάζοντάς την με πολύ καλή εμφάνιση κι απέναντι σε μνία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι η Δόξα Βύρωνα, Σε μία δυσκολοκατάβλητη έδρα, όπου θεωρώ ότι πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς. Μπράβο στα παιδιά που αγωνίστηκαν κι έδωσαν και την ψυχή τους, ώστε να επανέλθουμε στις νίκες. Κρατάμε την νίκη και την πολύ καλή μας εμφάνιση » ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού του Ηφαίστου Περιστερίου, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο ντέρμπι κορυφής με την εκ των πρωτοόρων Αγία Παρασκευή, για το οποίο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί και να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα».

 

   

Related posts

Στους Τράχωνες και ο Τάσος Μπουγιούκος

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αναλλοίωτη η κορυφή (φώτο)

abola10

Πάλεψε άλλα δε γλύτωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

abola10