free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η κοπή πίτας της Ρόδου

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο ΑΣ Ρόδος σε συνεργασία με τις ακαδημίες του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ροδινιού και αρκετός κόσμος έδωσε το παρών.

 

Με σύνθημα η άνοδος της ομάδας σε ανώτερες κατηγορίες στο μέλλον αλλά και με την έντονη παρουσία των μικρών παιδιών που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου, έγινε μία πολύ όμορφη και λιτή εκδήλωση.

 

Από τις ομιλίες των παρευρισκομένων ξεχώρισε αυτή του κάλλιστου διακογεωργίου πρώην προέδρου της ομάδας, ο οποίος με έναν πύρινο λόγο ξεσήκωσε την αίθουσα του ροδινιού που ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

 

Ο κύριος Διακογεωργίου ξεκίνησε λέγοντας τη φράση Φόρτσα Ρόδος! Αναφέρθηκε στο παρελθόν και στη δική του θητεία στο Σύλλογο και Βεβαίως εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον μιλώντας ακόμα και για πρώτη Εθνική.

 

Δεν παρέλειψε πάντως να αφήσει αιχμές σε πρώην προέδρους της ομάδας για τους οποίους ανέφερε ότι κακώς δεν έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

 

Σημειώνεται ότι ως Ρόδος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τίμησε τουςχορηγούς της ομάδας που πάντοτε βρίσκονται στο πλευρό της.

 

Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο πάτερ Νεκτάριος πόκκιας ο οποίος όμως έδωσε τη σκυτάλη και στον Πρόεδρο της Ρόδου κ. Αυγουστίνο Γιακάι.

 

Πηγή: news12

Related posts

Παρελθόν ο Ντάνκουα από τον Πανηλειακό!

Abola Team 2

Στο Κερατσίνι ο Γιακούπι

Kώστας Παλαιολόγος

Ανδράλας: Ιδιαίτερο παιχνίδι ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρίσκονται η Προοδευτική και ο Ιωνικός

Ρένος Γιαμπουράς