free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Με την ίδια σοβαρότητα»

Το στίγμα του για τη κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, έδωσε ο προπονητής της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος. 

 

 

Στην κορυφή του πρώτου ομίλου επέστρεψε δριμύτερη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου χάρη στην σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕ Μεταμόρφωσης. 

Η ομάδα τνωνοτίων προαστίων εκμεταλλεύθηκε την «λευκή» ισοπαλία της γειτονικής Κοψαχείλα κόντρα στην Λυκόβρυση και πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στον συγκλονιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ με 39 πόντους.

 

Ο τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας Γιώργος Γκοβερίνος έσπευσε να δώσει το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, αρχής γνεομένης από την αναμέτρηση με τον Χαλκηδονικό: 

«Αυτό που προέχει, είναι να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας σταθερότητα. Αντιμετωπίζουμε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Χαλκηδονικός, που παλεύει για την σωτηρία της κι εκτιμώ ότι η βαθμολογική θέση που καταλαμβανει, την αδικεί. Από την πλευρά μας οφείλουμε με τηίν δια συγκέντρωση και σοβαρότητα να αντιμετωπίσουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε…»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 1-4: Τα στιγμιότυπα

abola10

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΒΥΡΩΝ 0-1: Έτσι κρίθηκε το ματς

abola10