free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Μονόδρομος η νίκη!»

Το σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον Υμηττό, έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Στους ρυθμούς της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Υμηττό κινούνται τα πάντα πλέον στον Αστέρα Ζωγράφου. 

Αποτελεί κοινή αίσθηση στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο ότι η αναμέτρηση με την γειτονική μάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, αφού μόνο με νίκη θα μπορέσει ο Αστέρας να διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπιδες του για άνοδο στην Α’ Κατηγορία, κι απέναντι σε μία ιδιαίτερα μαχητική ομάδα που ενδέχεται να παίξει τα ρέστα της για την παραμονή της. 

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς: 

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, με σκοπόνα εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι κι αποφασισμένοι να παλέψουμε για την νίκη, που θα μας κρατήσει κοντά σις πρώτεςθέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή της και η οποία μάλιστα μας είχε κερδίσει στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ωστόσο η νίκη για τη ομάδα μας αποτελεί μονόδρομο, ώστε να παραμείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις. Πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι »

 

Νοκ άουτ ο Κούτρας 

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Γιώργου Κούτρα θα στερηθεί η τεχνική ηγεσία, αφού ο 16χρονος χαφ σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις γύρισε τον αστράγαλό του, με άμεση συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία του ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Abola Team 3

«Ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες…»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Δείξαμε θετικά δείγματα γραφής»