free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζει αήττητος με Τάσση ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου!

Το αήττητο έξι αγωνιστικών διεύρυνε η ομάδα των δυτικών προαστίων με τον έμπειρο προπονητή σητν άκρη του πάγκου της, έπειτα το σημαντικό «διπλό» επί της Αγίας Παρασκευής. 

 

 

 

Την έκπληξη της 20ής αγωνιστικής στον πρώτο συναρπαστικό όμιλο πραγμαοτποίη εο Θρίαμβοε Χαίδαρίου θριαμβεύοντας εκτός έδρας της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Αγίας Παρασκευής με 1-2. 

Μία νίκη,  η οποία κατακτήθηκε, με τους παίκτες να δείχνουν χαρακτήρ ακαι εικόνα σπουδαίας ομάδας κι απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες τη ‘Α ΕΣΑ, η οποία θα είναι η μία φιναλίστ στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑ κόντρα στην Κηφισιά. 

Επιτυχία, τεράστιου μεγέθους, που καταδεικνύει σε όλη της την μεγαλοπρέπεια την εκπληκτική άνοδο, που διανύει η ομάδα των δυτικών προαστίων  έχοντας τον Χρήστο Τάσση στην άκρη του πάγκου της,  

Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Χρήστος Τάσσης (φώτο), ο Θρίαμβος … επιβεβαιώνει το όνομά του, αφού είναι αήττητος σε 6 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο έχεινα επιδίξει ρεκόρ τεσσάρνω νικών και δύο ισοπαλιών, ενώ αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του 

Έπειτα από 20 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην όγδοη θέση με 32 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 5 ισοπαλίες, 6 ήττες και σύνολο τερμάτων 22-20.

 

Related posts

Αρζένης: «Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζίτζης: «Όλα για την πρόκριση!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Προχωράμε βήμα- βήμα»

Kώστας Παλαιολόγος