free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Προχωράμε βήμα- βήμα»

Την φιλοσοφία που διέπει την ομάδα του ανέδειξε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

Με δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην Τερψιθέα ξεκινάει η ΑΕ Ηρακλείου τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεςι για το 2018.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων με παρακαταθήκη την εκπληκτική μέχρι στιγμής πορεία που έχει διαγράψει στον πρώτο απαιτητικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ θα επιιώξει να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο έτος.

 Κάτι το οποίο φροντίζει να τονίσει στις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης:

 «Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας για το νέο έτος μ’ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σητν Τερψιθέα. Η προσεχής μας αντίπαλος προέρχεται από αλλαγή στη τεχνική της ηγεσία και αυτό το στοιχείο από μόνο του προσδίδι ακόμη μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας στην προσπάθειά μας. Προχωράμε βήμα – βήμα . Εμείς δεν παρεκκλίνουμε από την φιλοσοφία μας και κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το ίδιο θα πράξουμε κόντρα στην Τερψιθέα»

  

Αμφίβολος ο Καφεντζής

 Αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει την αναμέτρηης με την Τερψιθέα κάνει ο Βασίλης Καφεντζής. Ο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της ΑΕ Ηρακλείου υποφέρει από σφίξιμο στον δικέφαλο καιη συμμετοχή του θα κριθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Παράλληλα νέο πρόσωπο θα αποτελέσει σίγουρα ο Κώστας Κραψίτης, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

 

  

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Δείξαμε χαρακτήρα και δύναμη ψυχής!»

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Δείξαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Πήραμε μία επαγγελματική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος