free page hit counter
17 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καταλήγει σε Διαμάντη ο ΑΟ Χαϊδαρίου

Στην επιλογή του βετεράνου ποδοσφαιριστή του συλλόγου φαίνεται να καταλήγει η διοίκηση για την άκρη του πάγκου μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κιούρκο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τα τεκταινόμενα σητν τεχνική ηγεσία του ΑΟ Χαίδαρίου.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο γεγονός ότι ο Δημήτρης Διαμάντης θα εκτελέσει χρέη προπονητή – σε συνεργασία με τον γυμναστή Βασίλη Δερμάτη – στο Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα του ΑΟ Χαϊδαρίου με το Περιστέρι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. 

Ο Δημήτρης Διαμάντης, βετεράνος παίκτης της ομάδας και μία από τις πιο λαμπρές ποδοσφαιρικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, όπου παραμένει μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΧ είτε ως προπονητής τμημάτων υποδομής, είτε από το πόστο του Γενικό Αρχηγού, έχει κληθεί από την διοίκηση να καλύψει προσωρινά την θέση, έπειτα από το διαζύγιο με τον Γιώργο Κιούρκο.

Ο Πρόεδρος  Σωτήρης Παπαϊωάννου και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με προπονητές, , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο ΑΟΧ θα παραταχθεί το Σάββατο έχοντας στον πάγκο τους Διαμάντη και Δερμάτη, ο νέος προπονητής σε ένα τέτοιο σενάριο θα δει μάλλον από την εξέδρα την ομάδα και άρα θα προπονήσει τους παίκτες από την ερχόμενη Δευτέρα. Εκτός, όπως είπαμε, αν υπάρχει εξέλιξη μέχρι την Πέμπτη και ο νέος τεχνικός δεχθεί, να πάρει αμέσως το… βάπτισμα!

 

 

Για την ιστορία πάντως, επί θητείας του Σωτήρη Παπαϊωάννου στην Προεδρία, είναι η πρώτη αλλαγή προπονητή. Ο Γιώργος Κιούρκος μέχρι την λήξη της συνεργασίας του την περασμένη Δευτέρα, κάθισε στον πάγκο του ΑΟ Χαϊδαρίου, σχεδόν 14 ½ μήνες

 

 

Related posts

Χατζηαλεξης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες»

Αγ. Παρασκευή: Ενίσχυση με Πλατέλλα

Γιώργος Ανανίδας

Τεσσάρα… η Σουρμενάρα!

Abola Newsroom