free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του παρουσιάζεται άτυχη στα τελευταία παιχνίδια απέδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης την απώλεια της πρωτιάς στον όμιλο, δίνοντας το σύνθημα ανασύνταξης. 

 

 

Στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα το τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ υποχρεώθηκε ο ΑΟ Ιλίου, με «θύτη» αυτή τη φορά την Θύελλα Αγίου Δημητρίου με 1-0. 

Αποτέλεσμα ο οποίο ανάγκασε την ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων να απωλέσει την πρωτιά του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα επιτρέποντας στην αντίπαλό του να βρεθεί μόνη της στο ρετιρέ. 

Ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Τζώτζης επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ στάθηκε στον αστάθμητο παράγοντα «τύχη», ο οποίος στα τεςλευταία παιχνίδια έχει εγκαταλείψει την ομάδα του: 

«Το παιχνίδι με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου κρίθηκε στις λεπτομέρεις Δεχθήκαμε ένα γκολ στο δεύτερο λεπτό, το οποίο προήλθε από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Στην συνέχεια πιέσαμε, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες, ωστόσο, δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε, με άμεση συνέπεια να ηττηθούμε και ταυτόχρονα να απωλέσουμε την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμη δεν έχει χαθεί αποτλύτως τίποτα. Απομένουν εννιά πολύ καθοριστικές αγωνιστικές, στις οποίες θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτό, που επιβάλλεται  να κάνομε, είναι να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες. Η αλήθεια είναι ότι η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη στα τελευταία παιχνίδια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

 

   

Related posts

Τζώτζης: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» Σπυροπάλι τα Πετράλωνα

Kώστας Παλαιολόγος

Μ. Μαυρομμάτης: Άψογη η φιλοξενία των Μελισσίων στον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Abola Team 3