free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας για τη σπουδαία τους εκτός έδρας νίκη επί του ΠΟΨ.

 

 

Την έκπληξη της 19ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης, επικρατώντας μέσα στο Ψυχικό του ΠΟΨ με 1-0. 

Απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, το νεανικό συγκρότημα της Κυψέλης φανέρωσε πτυχές του πλούσιου ταλέντου, που το χαρακτηρίζουν κι έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη , η οποία ανέδειξε την διαρκή αγωνιστική άνοδο των τελευταίων εβδομάδων. 

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Μάκης Ντέτσικας στάθηκε στην αξία του θριάμβου, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει την αξιοπρόσεκτη δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς: 

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το κατόρθωμά τους και μπράβο τους! Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί της καλύτερης ομάδας του ομίλου και αυτό νομίζω ότι τα λεει όλα.

Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι  και προσηλωμένοι στο πλάνο μας και αυτό μας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο. Δώσαμε συνέχεια στο επιτυχημένο σερί των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά και των πειστικών εμφανίσεων, στοιχείο, το οποίο μας γεμίζει με αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Φοίνικα Καλλιθέας, όπου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μία ακόμη νίκη. Αποσκοπούμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

 

Θλάση ο Τσιάρος 

Η τεράστια σε αξία νίκη επί του ΠΟΨ είχε και το … αντίτιμό της για τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης και αυτό διότι αποχώρησε τραυματίας ο Αχιλλέας Τσιάρος.

 

Ο 32χρονος μέσος «κληρονόμησε» θλάση στον δικέφαλο, η οποία θα τον υποχρεώσει να μείνει εκτός δράσης για διάστημα τριών εβδομάδων. Από εκεί και πέρα νέοπρόσωπα κόντρα στον Φοίνικα Καλλιθέας αναμένεται να αποτελέσει ο Σωτήρης Τσιρώνης, ο οποίος διευθέτησε κάποιες επαγγελματικές του υποθέσεις κι επανήλθε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, ενώ θα λείψει σίγουρα ο Βαγγέλης Θανάσης, για επαγγελματικό ταξίδι στην Κύπρο.

 

 

 

 

 

Related posts

Μόνο ο Μπαμπανιώτης δεν συνεχίζει στους Ίωνες Π. Φαλήρου

Τάσος Ζαφειρίου

Nέος προπονητής στην ΑΕ Ιλίου ο Δημήτρης Καρανάσιος

Νίκη Αλίμου-Λέοντες 1-0

Abola Team 3