free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Να μπούμε με το … μαχαίρι στα δόντια!»

 

Το στίγμα του για την επόμενη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παράδεισο Αμαρουσίου έδωσε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

 

Η εντός έδρας ήττα από τον Άγιο Δημήτριο με 3-2 και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, «πόνεσε» τους ανθρώπους του Γκυζιακού.

Κι αυτό διότι, όπως αναφέρουν επίσημα χείλη, οι «πορτοκαλί» είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, χάνοντας την ευκαιρία να αποσπαστούν ακόμη περισσότερο από τους ανταγωνιστές της παραμονή στον τρίτο απαιτητικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας

Άπαντες πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου, όπου η ομάδα θα κληθεί να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία 

«Μας πόνεσε πάρα πολύ ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε το παιχνίδι κόντρα στο Άγιο Δημήτριο. Χωρίς υπερβολή, εμείς ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πλέον η όλη μας προσοχή επικεντρώνεται στην προσεχή αναμέτρηση με τον πολύ δυνατό Παράδεισο Αμαρουσίου, Μας περιμένει μία ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γαλάτσι και οφείλουμε να φανούμε πολύ δυνατοί κι ανταγωνιστικοί.  Θα πρέπει να πάμε με το μαχαίρι στα δόντια, ώστε να μοχθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα»

 

Επιστρέφει ο Φίλος 

 

Με νέο πρόσωπο τον Φίλιππο Φίλο θα παραταχθεί ο Γκυζιακός κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Ο εξαιρετικός δεξιός χαφ επανήλθε από την Βουλγαρία από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αναμένεται να αποτελέσει ακόμη μία χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Παντελή Σταθόπουλο. 

 

 

Related posts

“Καθάρισε” στο ντέρμπι ο Ηρακλής Περιστερίου (3-2)

Abola Team

Τζώτζης: «Για το καλύτερο με Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Μανωλάς: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη»