free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΕΠΣ Πειραιά για τον τελικό του Κυπέλλου, για το ματς ΑΕ Μοσχάτου-Αετός Κορυδαλλού, τους υπεραπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (10 και 1/3) και για τις ποινές στις υποδομές

Σε ανακοινώσεις της η ΕΠΣ Πειραιά αναφέρει:

 

Mετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην  αίθουσα συσκέψεων  του «Γ. Καραισκάκης» την  Πέμπτη 8/3/2018, αναφορικά με τα μέτρα τάξης του Τελικού αγώνα Κυπέλλου Γ.  ΓΚΑΜΙΛΗΣ, που ως γνωστόν θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14/3/2018 και ώρα 15.00 στο Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα στα σωματεία Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ, γίνονται γνωστά τα εξής:

 

Οι φίλαθλοι του Εθνικού θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 23 (πλευρά ηλεκτρικού), οι φίλαθλοι του ΚΑΡΑΒΑ στη Θύρα 8 (πλευρά «Ελαΐς») και οι ουδέτεροι φίλαθλοι στις Θύρες 28-29-30.

 

Επίσης στις Θύρες 9-10 (πλευρά «Ελαΐς») θα φιλοξενηθούν παιδιά και αθλητές των ακαδημιών των Πειραϊκών σωματείων.

 

Στη Θύρα Vips θα φιλοξενηθούν οι επίσημοι, οι διοικήσεις των φιναλίστ όπως επίσης οι δημοσιογράφοι, ΜΜΕ που θα καλύψουν τον τελικό.

 

Την ημέρα του τελικού θα λειτουργήσουν τα εξής εκδοτήρια:

 

α) έναντι της Θύρας 25 για τις θύρες 23 και 28-29-30

 

β) έναντι της Θύρας 17 για την Θύρα 8.

 

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 13.30.

 

Η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων, ενώ απαγορεύεται  η μεταφορά εντός του σταδίου αλλά και η  ρίψη  καπνογόνων, βεγγαλικών, κροτίδων.

 

Απαγορεύεται επίσης η χρήση οινοπνευματωδών ποτών, όπως και η ανάρτηση πανο/πλακάτ με υβριστικό, ρατσιστικό αντεθνικό περιεχόμενο.

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει  ότι τα ΜΜΕ που επιθυμούν θα καλύψουν τον τελικό ότι θα πρέπει έγκαιρα να προμηθευθούν τις απαραίτητες διαπιστεύσεις από την γραμματεία της ένωσης.

 

Χωρίς διαπίστευση δεν θα είναι δυνατή η είσοδος  στο  στάδιο κανενός   δημοσιογράφου ή φωτογράφου.

 

 

 

* Την ερχόμενη Δευτέρα 12/3/2018 και ώρα  8μ.μ. στην  αίθουσα δεξιώσεων «Πέτρινο» της εταιρείας catering “ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ”, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη δεξίωση προς τιμήν των δύο φιναλίστ, των διαιτητών, παρατηρητών κλπ του Κυπέλλου.

 

Μάλιστα η  διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την  γνωστή εταιρεία catering “ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ”, τον ιδιοκτήτη της κ.Βαγγέλη Σαλαπατάρα για την σημαντική χορηγία και προσφορά του στο Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

 

 

 

Ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα «Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»  γίνεται γνωστό ότι  οι φίλαθλοι του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ θα φιλοξενηθούν στο μπροστινό κομμάτι της εξέδρας (στο κυλικείο).

Στο πέταλο θα φιλοξενηθούν αθλητές και παιδιά των ακαδημιών του Μοσχάτου.

Για τον σημαντικό αγώνα Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ έχουν ληφθεί  από την Ε.Π.Σ.Π. όλα τα απαραίτητα μέτρα, καθώς επίσης και αστυνομικά μέτρα τάξης.

Για τον Κυριακάτικο αγώνα ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, γίνεται γνωστό ότι οι φίλαθλοι του Ατρόμητου Πειραιά θα φιλοξενηθούν στις 2 εξέδρες  προς την πλευρά του βουνού.

Οι φίλαθλοι του Παννεαπολικού θα φιλοξενηθούν στην μπροστινή εξέδρα του γηπέδου Π. Νικολαίδης.
 

*Τους παρακάτω αγώνες των πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας του Σαββατοκύριακου 10-11/3/2018 θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε/Δ της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3/2018

Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (ο κ. Ι. Σπάθας)

ΚΑΡΑΒΑΣ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ. – ΘΗΣΕΑΣ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 11/3/2018

Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  (ο κ. Π. Λαπατάς)

Α.Ε.ΑΙΓΙΝΑ – Α.Ε. Μ. ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΚΑΡΑΒΑΣ – Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ. (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ο κ. Στ. Φασουλής)

 

Ποινές Πρωταθλημάτων Υποδομών

Η Επιτροπή Υποδομών τηςΕ.Π.Σ.Πειραιά αφού  έλαβε υπόψη της τις σχετικές διατάξεις του  Πειθαρχικού Κώδικα της  Ε.Π.Ο., τις  προκηρύξεις  Εφηβικού,  Παιδικού  & Προπαιδικού  Πρωταθλήματος 2017-2018  καθώς  επίσης  τα  Φύλλα  Αγώνων  Εφηβικού, Παιδικού & Προπαιδικού  Πρωταθλήματος  της  3 & 4/3/2018  επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

 

Ονοματεπώνυμο

Σωματείο

Αγων/κές

Από

Διοργάνωση

ΒΑΛΒΗΣ  Α.

ΚΥΠΡΟΣ  ΚΟΡΥΔ.

3

5/3/2018

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ  Ι-Χ

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

2

5/3/2018

ΕΦΗΒΙΚΟ

DEDA  E.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

3

5/3/2018

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΜΙΣΚΕΔΑΚΗΣ  ΑΠ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

2

5/3/2018

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ  Π

ΕΛΛΑΣ  ΠΟΝΤ.

1

5/3/2018

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  Ν.

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ

2

5/3/2018

ΕΦΗΒΙΚΟ

 
  • ΒΑΛΒΗΣ  ΠΑΡΑΣΧΟΣ. Προπονητής  ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΡΥΔ. (ΕΦΗΒΙΚΟ). 2 αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή  20€.

  • Ο αγώνας του  Προπαιδικού Πρωταθλήματος της 3/3/2018 μεταξύ των ομάδων  ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ  που  δεν διεξήχθη  με υπαιτιότητα  του  σωματείου  ΑΕ  ΝΙΚΑΙΑΣ, κατακυρώνεται  με τέρματα  3-0 και βαθμούς  τρείς (3) , έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ.

  • Ο αγώνας του  Προπαιδικού Πρωταθλήματος της 3/3/2018 μεταξύ των ομάδων  ΑΜΦΙΑΛΗ-ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ  που  δεν διεξήχθη  με υπαιτιότητα  του  σωματείου   ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ,  κατακυρώνεται  με τέρματα  3-0 και βαθμούς  τρείς (3) , έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου ΑΜΦΙΑΛΗ.

  • Ο αγώνας του  Προπαιδικού Πρωταθλήματος της 3/3/2018 μεταξύ των ομάδων  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΑΙΑΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που  δεν διεξήχθη  με υπαιτιότητα  του  σωματείου ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, κατακυρώνεται  με τέρματα  3-0 και βαθμούς  τρείς (3) , έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

  • Ο αγώνας του  Εφηβικού Πρωταθλήματος της 3/3/2018 μεταξύ των ομάδων  ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ- ΘΥΕΛΛΑ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ που  δεν διεξήχθη  με υπαιτιότητα  του  σωματείου   ΘΥΕΛΛΑ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ, κατακυρώνεται  με τέρματα  3-0 και βαθμούς  τρείς (3) , έναντι μηδέν υπέρ του σωματείου  ΑΣΤΕΡΙΑ  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Related posts

Νέος τεχνικός στην Αίγινα ο Αγγελάκης

Abola Newsroom

Μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για τις υποδομές ποδοσφαίρου

Ρένος Γιαμπουράς

Τα ματς του Σαβ/κου στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom