free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε για τη νίκη»

Το σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην Ηλιούπολη, έδωσε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές. 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη, ο Άρης Πετρούπολης θα παραταχθεί απέναντι στην Ηλιούπολη έχοντας μοναδικό στόχο την νίκη. 

Άπαντες στο στρατόπεδο των «βυσσινί» έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και παρουσιάζονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς κόντρα στα όσα αγωνιστικά προβλήματα τους ταλανίζουν, ώστε η ομάδα να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλο στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας 

Χαρακτηριστικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αλέξη Γκλεγκλέ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα: 

«Είμαστε πανέτοιμοι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία μας ταλαιπωρούν, νιώθουμε υποχρεωμένοι να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την νίκη, η οποία θα μας κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι του τίτλου. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ εμπεριστατωμένα και θωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να φανούμε δυνατοί κι αποφασισμένοι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

 

 

Μετράει» απουσίες 

Με πολλές και σημαντικές ελλείψεις θα υποδεχθεί ο Άρης Πετρούπολης την Ηλιούπολη. Ο τεχνικός Αλέξης Γκλεγκλές για τις ανάγκες της κρίσιμης αναμέτρησης δεν θα υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των τραυματιών – ανέτοιμων Θόδωρου Λάππα, Γιάννη Φιλίπου, Γιόβαν Λάλα, Θανάση Κυριαζή, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται ακι η συμμετοχή του Σάββα Ηλιάδη, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη γάμπα

 

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Η δήλωση αποχώρησης του Παπαδάκη

abola10

Ένα και αρκετό! Νέα Ιωνία – Φωστήρας 0-1

Ρένος Γιαμπουράς

Τσιμπάκης: «Πολύ προσηλωμένοι στο κομμάτι της τακτικής»