free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Άνετα και ωραία, 2-0 οι Άγιοι Ανάργυροι την Τερψιθέα

Επιστροφή στις νίκες για τους Αγίους Αναργύρους μετά από δύο παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Η “Ένωση” επικράτησε 2-0 της Τερψιθέας και συγκατικεί στην κορυφή με τον Ολυμπιακό Λιοσίων με 49 βαθμούς.

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού σε συνδιασμό με ωραίο ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στην πρώτη φάση σκόραραν με κεφαλιά του  Παπαδόπουλου, όμως ήταν εκτεθειμένος και δεν μέτρησε, έχοντας ωστόσο έναν καλό οιωνό για την συνέχεια. Στο 22′ ήρθε η πρώτη καλή φάση με τον Αλημπά να σουτάρει συρτά ελάχιστα άουτ. Στο 27′ ήρθε το γκολ με τον Γκεμίση να εκτελεί ένα φάουλ από τα δεξιά τον Αλημπά να πιάνει μια εξαιρετική κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα του Εξαρχάκου για το 1-0. Στο 35′ τρομερή ενέργεια από τον εκπληκτικό και πάλι Νταουτάι, ο οποίος άδειασε όμορφα τον Κατσαμπάνη και τον Δρακουλή με τον Εξαρχάκο να διώχνει τελευταία στιγμή το σουτ του σε κόρνερ. Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν όταν ο Νίκου πάσαρε όμορφα στον Χαραλάμπους με τον τελευταίο να σημαδεύει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο στο 47′ όταν και σούταρε στην αγκαλιά του Εξαρχάκου. Στο 63′ ο Παπαδόπουλος πάσαρε στον Νταουτάϊ όμως το δυνατό σουτ του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 68′ ήρθε το 2-0 όταν ο Παπαδόπουλος με ωραία ενέργεια βρήκε τον Νταουτάϊ από τα αριστερά, με τον δεύτερο να πασάρει γρήγορα και έξυπνα στον απερχόμενο Γκεμίση, στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο δυνατό σουτ στην κίνηση παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία της Τερψιθέας. Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι όταν ο Μπα εκτέλεσε ένα φάουλ ο Κατσαμπάνης έπιασε την κεφαλιά με τον Αρχοντάκη να διώχνει εντυπωσιακά, την φάση ακολούθησε ο Ντούβλης όμως η μπάλα κόντραρε σε κόρνερ. Ξανά οι φιλοξενούμενοι δύο λεπτά αργότερα απείλησαν με τον Σταθακόπουλο ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ και το σουτ που εξαπέλυσε βρήκε σε ετοιμότητα τον Αρχοντάκη ο οποίος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Στο επόμενο λεπτό, ο Μαρίνου έχασε τεράστια ευκαιρία για το τρίτο τέρμα της ομάδας του, όταν σούταρε σε σχεδόν κενή εστία, καθώς ο Κατσαμπάνης ήταν ο μόνος που μπορούσε να σώσει το γκολ κάτι που κατάφερε κιόλας πάνω στην γραμμή. 

Έτσι οι γηπεδούχοι συνδίασαν καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα και επέστρεψαν στην κορυφή, συνεχίζοντας το έργο τους και τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την άνοδο, ενώ από την άλλη η μαχητική Τερψιθέα θα παλέψει σκληρά και στα υπόλοιπα παιχνίδια για να καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Άγιοι Ανάργυροι : Αρχοντάκης, Αποστόλου (46′ Κολλιάκος), Μαντίκος, Παραράς, Καλογέρης, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος (73′ Λάλα), Αλημπάς (64′ Μαρίνου), Νταουτάι, Γκεμίσης, Κετσετζόγλου (60′ Μαρούσης)

Τερψιθέα : Εξαρχάκος, Γιαννακόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κατσαμπάνης, Δρακουλής, Ζώτος (71′ Ντούβλης), Γουρζουλίδης (62′ Σταθακόπουλος), Τσακλάνος (69′ Γιοματάρης), Χαραλάμπους (76′ Τσιρόπουλος), Μπα, Νίκου

Related posts

Χατζηαλέξης: «Ψυχολογική τόνωση η πρωτιά!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωτοπόρο»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ» με Θανάση Κλουβάτο o Γ.Σ. Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος